AdWords – den sikre vej til synlighed på nettet

 
 
 

 

Med Google AdWords er du sikker på, at din virksomhed får sit budskab ud på nettet.

PartnerBadge Horizontal2

Google AdWords er en genial webbaseret markedsføringskanal til dig, der har en webshop eller et website, som har til formål at sælge noget. Med Google AdWords kan du selv sammensætte dine annoncer, og du betaler kun, når nogen klikker på dem. Du kan altid måle præcis hvor mange henvendelser, du får ud af AdWords, så du kan se, hvad du får for dine penge.

Succes med AdWords, gælder først og fremmest om at skrive en fængende annoncetekst samt om at sørge for, at kunden lander et godt sted på dit website efter sit klik. Desuden er det ekstremt vigtigt at man finder de rette søgeord, og de bliver opsat korrekt.

Google Adwords startpakke

Vi tilbyder en Google AdWords startpakke, hvor vi sætter en kampagne op for dig. Vi laver alt det indledende arbejde med søgeordsanalyse og opsætning af kampagne. Vi gør naturligvis dette i samarbejde med dig. Herefter kan vi fortsætte med en af følgende valgmuligheder:

Supportaftale

Du kører som udgangspunkt kampagnen selv, men vi yder 1-2 timers support pr. måned.

Vedligeholdelsesaftale

Vi vedligeholder og opdaterer din kampagne og styrer det hele, så du ikke behøver at arbejde med den.

Gør det selv

Du arbejder selv videre med din kampagne, uden at vi involverer os yderligere.

Køber du en startpakke igennem os, og har du endnu ikke en Adwords konto, så kan vi tilbyde dig et gavekort til Adwords, hvor du får for op til 1200,- kroners annoncering, når du har brugt tilsvarende beløb.

Vi står altid klar til en uforpligtende samtale om, hvorvidt Google AdWords er noget for dig.


Til dig som allerede har aktive AdWords kampagner

Hos redWEB har vi en stor erfaring med at optimere og udvide aktive Adwords kampagner. Med udgangspunkt i dine kampagner, kan vi udvide og forbedre dine resultater.

Kontakt os i dag, hvis du gerne vil have vi hjælper dig med at forbedre dine kampagner.

Jesper Sølund Hansen
SEO / SEM

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 60 254 009
jesper@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Hvad er Google Adwords?

Google Adwords er et redskab til at betale sig til relevante annonceplaceringer i Google. Det giver dig muligheden for at få eksponeret dine varer eller servicer til folk, som leder lige nøjagtig efter dine ting.  Det kører via PPC metoden, altså ”Pay Per Click”, hvilket betyder at du kun betaler for de klik, din side modtager.

Du får avancerede redskaber, som gør det muligt at opsætte sporing på dine kampagner, så du kan måle ned til de enkelte søgeord, om de giver dig overskud eller ej.

Det er et super godt redskab til dig, som ikke vil vente på at du opnår de rigtige placeringer i Google via søgemaskineoptimering. Det ene udelukker dog ikke det andet. Mange benytter også Google Adwords i kombitation med en søgemaskineoptimerings indsats. Her testes relevante søgeord af via betalt markedsføring - så de kan finde ud af, hvilke søgeord de skal optimere deres side til.

Kontakt os i dag, hvis du er interesseret i at vide mere om Adwords.


jesper@redweb.dk