Aktuelt

Aktuelt


I led med vores oprustning på Sjælland åbner vi vores nye kontor i København Ø.

Google har længe meldt ud, at man bør integrere SSL på sider med personfølsomme oplysninger. I de seneste versioner af Chrome og Firefox er der kommet et nyt tiltag.

redWEBs direktør Ronni K. Gothard Christiansen blev inviteret til en snak omkring virksomheden, Aesir og meget andet på Pixpro Labs LIVE.

For bedre at kunne servicere og rådgive vores kunder og samarbejdspartnere på Sjælland, sætter vi nu flere kræfter ind. 

 

De tekniske specifikationer for pakkehandel på tværs af landegrænser bliver nu standardiseret som følge af EU konsensus d. 21. juni 2017.

Søndag d. 25 juni var den største dag nogensinde for Riwal Platform Cycling Team.

Den ny markedsføringslov træder i kraft den 1. juli 2017 - her er de væsentligste ændringer.

Fredag var vi så heldige at være med som event sponsor til arrangementet Palby Fyn Cup på Bogense Havn og Marina.

I weekenden har der været et verdensomspændende angreb på diverse virksomheder, offentlige organisationer og institutioner.

Sørg for, at du er up-to-date med EUs nye persondataforordning, der træder i fuld kraft i 2018

Non-profit organisation eller forening søges til praktikprojekt i samarbejde med redWEB og et hold praktikanter fra Erhvervsakademiet Lillebælt.

Vi er stolte af at kunne sponsorere Riwal Platform Cycling Team

Vi byder hjertelig velkommen til KOMPAN og profilerer deres igangværende implementering af en nymoderne B2B e-commerce og Context Marketing platform.

Vi sætter fokus på, hvordan du kan tage dine nuværende konverteringer - og fordoble dem.

I Danmark får ca. 160 børn under 14 år og deres familier hvert år vendt op og ned på deres liv i det øjeblik, børnene får konstateret kræft.

Fra C til E - Genfødslen af Content Management

Mange kanaler - Et budskab

Context Marketing er fremtidens metode til at nå ud til dine kunder og gøre din markedsføring mere personlig. Hvad er det, og hvordan virker det?

I fredags afholdte redWEB et internt webinar omkring mulighederne i Aesir Context Marketing platformen

Er du parat til EUs nye persondataforordning? Her er det, du skal vide, og hvordan Aesir kan hjælpe dig.

37 Joomla! udviklere, integratorer, marketingfolk & designere brugte sammenlagt 950 timers arbejde i London på at forme fremtiden for Joomla! projektet.

Når besøgende kommer direkte fra Google er det vigtigt, at de reagere positivt på indholdet.

Har du endnu ikke deltaget i nogle af de fantastiske arrangementer ved dette års HCA-Festivals, så er der rig mulighed endnu.

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi øger vores støtte til H.C. Andersen Festivals. 

Hvis man er seriøs med sit website og sin online markedsføring, så bruger man selvfølgelig Google Analytics. Men der er mange, som ikke aktivt benytter kampagnesporing på deres online tiltag og det er en fejl.

Syntes du Content Marketing er spændende og vil du gerne vide mere om Pattern Based Responsiveness og Contextual Marketing?

Programmet for dette års HCA Festivals er netop blevet offentliggjort både på web og i den nye forbedrede app til iOS og Android.

Uanset om du har en webshop eller et almindeligt website, så er du formentlig interesseret i den højest mulige konvertering på siden. En forudsætning for at kunne sælge dine produkter eller ydelser er, at vide hvem du sælger det til. Derfor kan en undersøgelse af dine brugere være guld værd, så du rammer målgruppen bedst muligt.

Britta og Ronni fra redWEB er rejst til Bruxelles for at deltage i dagens workshop, hvor førende eksperter inden for ITS i Europa, samarbejder om udviklingen af en ny vidensdelings platform til ITS brancen.

Som et led i vores vækststrategi og for at komme tættere på vores jyske kunder, åbner redWEB kontor i Kolding. Det betyder at du som kunde nu kan få endnu bedre service fra vores side.

Driver du en webshop eller sender du tilbud på mail skal du fra 15. februar henvise til det nye online EU-klagesystem ODR. Hvis ikke du overholder dette risikerer du at få bøder.

At blive straffet af Google er enhver webmasters marridt. Er ens forretning webbaseret, så kan det koste mange penge på bundlinjen.

Kunne du tænke dig at arbejde med high-end webløsninger og state-of-the-art hostingsetup så er stillingen lige noget for dig.

-En kombination af behavioral responsiveness og content marketing

Det er efterhånden mange år siden den danske persondatalovgivning trådte i kraft. Faktisk skal vi helt tilbage til år 2000, hvilket selvsagt er evighed når vi snakker Internettet. Derfor mener EU også at der skal indføres en lov, som skal rette op på den måde, som læk af personfølsomme data håndteres på. Overholdes de nye regler ikke kan det koste dig op til 5% af din omsætning.

Joomla har netop frigivet en ny sikkerhedsopdatering som lukker sikkerhedshuller i alle Joomla 3.X installationer. Skynd dig at opdatere nu.

Der er mange fordele ved at have en ordentlig 404 side.

Man forbedrer brugervenligheden på siden, og øger chancen for at en bruger bliver på siden, selvom han eller hun rammer en 404 side.

Med Facebook remarketing, der kan du fange de besøgende, som besøger dit website / webshop og målrette annoncer til dem. 

Typisk, konverterer Facebook remarketing klik enormt godt, og prisen pr. ordre/lead er ofte lav.

Slip frøen løs på dit website – og find fejl og forbedringsmuligheder.

Screaming Frog er et smart stykke software, som kan crawle et website lidt som Googles søgebot. Man kan få et hurtigt overblik over hele ens website, og finde fejl og forbedringsmuligheder.

Ahrefs.com, syntes jeg pt. er det bedste værktøj på nettet, hvis man er interesseret i at lave linkanalyser.


Skovdal & Skovdal er ubetinget en af danmarks største og bedste fotografvirksomheder!
Af samme grund stiller de store krav til deres hjemmeside som skal vise deres portefølje på en unik måde.

...redWEB!

 

I slutningen af Maj, der drog et hold fra redWEB til J and Beyond i Prag. Her brugte de 3 dage på at blive klogere på Joomla, netværke og dele ud af deres egen viden.

Hos redWEB er vi involveret i en række maritime webprojekter, som f.eks. Palby.dk, Bådmagasinet, mfl.

Som nystartet webshop, der kan det være svært at skaffe trafik og få gang i salget. Her er nogle ideer til, hvordan du skaber trafik på din webshop. Nogle af metoderne er selvfølgelig mere effektive end andre, men mange bække små…

Nærværk bliver en ”konkollega” til Facebook. Tjenesten lanceres i dag i en såkaldt alpha version og er tilgængelig for borgere i Odense kommune.

Er du opdateret omkring udviklingen indenfor Google og SEO, så har du sikkert hørt om ”Mobilegeddon” d. 21. april. Hvis du ikke har hørt om det, så kan vi berolige dig: Bruce Willis skal ikke sendes op i rummet og springe en asteroide i luften.

Læs hvordan du med heatmaps og andre trackere får et mere nøjagtigt indblik i adfærden på din hjemmeside og kan optimere din side derefter.

Alle kan i dag, for meget få midler, starte en ny webshop op, i håbet om at få succes.

I mange tilfælde, sætter folk sig ikke ordentligt ind i tingene og søsætter projekter der ikke er gennemtænkt og gennemarbejdet.

Alle kan i dag, for meget få midler, starte en ny webshop op, i håbet om at få succes.

I mange tilfælde, sætter folk sig ikke ordentligt ind i tingene og søsætter projekter der ikke er gennemtænkt og gennemarbejdet.

I denne artikel får du en teknisk forklaring på, hvorfor vi syntes Joomla er bedre end Wordpress. Husk at artiklen er skrevet fra et subjektivt synspunkt!

Hastigheden på din hjemmeside har enorm stor betydning for brugeroplevelsen. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du tester om din hjemmesides performance er god nok.

Leder du efter alternative trafikkilder til din webshop/forretning? Vil du gerne betale en fast pris pr. nye kunde i din forretning? Er du løbet tør for ideer til trafikkilder? Så bør du overveje affiliate marketing.

Uanset om du er grafiker, bruger Joomla! på hobbyplan, selv laver komplicerede webløsninger i Joomla eller arbejder med markedsføring, så er der god grund til at deltage i årets JoomlaDay DK. Læs hvorfor herunder.

Lær hvordan du med et spørgeskema kan højne din konvertering og give dine brugere en meget bedre brugeroplevelse på dit website eller webshop.

Læs her hvilke fordele du opnår ved at bruge wireframes som en del af designprocessen til dit nye website eller webshop. Artiklen beskriver både metoder og software som kan anvendes.

I denne guide vil jeg give lidt små tricks til, hvordan man kan bruge Google Analytics til at gøre ens hverdag nemmere, og styrke ens website og forbedre ens markedsføringsindsats.

Den sidste opdatering til Joomla 2.5 er kommet.

Med Joomla 2.5.28 bliver der rettet en række små og store fejl. 

Denne artikel handler om at benytte Google Analytics og Webmaster Tools til øge antallet af salg på søgeord, som man ved konverterer.

For bedst muligt at kunne arbejde med anbefalingerne, så bør man have en Analytics konto, hvor man måler konverteringer, som f.eks. indtjening på ens webshop eller målkonvertering. Desuden skal man have Google Webmaster Tools tilkoblet.

Langt de fleste af vores kunder benytter SH404SEF til at styre Joomla´s interne urls, da det er en genialt komponent, som gør Joomla nemmere og bedre at arbejde med i forhold til søgemaskineoptimering. Der er dog mange som er i tvivl om hvordan de bruger de grundlæggende SEO funktioner i SH404SEF, så her er en kort guide.

Når vi hos redWEB arbejder med SEO og SEF-urler benytter vi typisk værktøjet SH404SEF som er udviklet af Anything Digital. Det er en komponent som erstatter Joomlas indbyggede SEF genereringsværktøj og giver rigtig mange stærke muligheder for at tilpasse sine url’er, nemt redigere sidetitler og meta-info og meget andet.

Google vil snart vise om dit site er mobilvenligt direkte i søgeresultaterne. Læs her hvordan du tester, om dit site er mobilvenligt eller ej og få samtidig råd til, hvordan du gør det mobilvenligt.

Googles retningslinjer er blevet opdateret og det betyder højst sandsynligt, at du bør opdatere din robots.txt fil.

Farveskift eller temperaturstigninger for hvert salg på din webshop, er blot nogle af de muligheder som tjenesten IFTTT giver dig. Læs her hvorfor det er en god idé.

Omkring 30 fremmødte sikrede god og hyggelig atmosfære til JUG Odense mødet d. 09/10/2014.

Production Leadership Teamet har revideret release cyklussen for de fremtidige Joomla versioner. Der er nogle ting som du bør være opmærksom på. Læs herunder hvad det har af konsekvenser for dit Joomla website.

Kom og hør om hvordan du kan gøre Joomla! bedre fremadrettet og bliv klogere på fremtiden for Joomla

JWC 2014 En stærk konstellation fra redWEB skal undervise og belæres på dette års JWC. Læs her hvad du kan se frem til.

Bedre historiefortælling og målrettet kommunikation til forskellige brancher er nogle af tiltagene mod forbedret content marketing på det nye site.

IBC kurser holder en 2-dages konference d. 28-29. oktober omkring Content Marketing. Konferencen finder sted i Kolding og redWEB stiller med 2 mand.

redWEB sikrer igen i år hurtigt overblik over HCA Festivals med et lækkert website samt apps til både iPhone og Android.

Vores direktør Ronni K. Gothard Christiansen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Open Source Matters (OSM).

Som konsekvens af den stigende trafik fra mobile enheder, straffer Google nu hjemmesider som ikke er optimeret til mobilvisning. Undgå at blive undgået - lad redWEB hjælpe dig med mobiloptimeringen allerede i dag.

Vores hostingselskab tilbyder nu high-end VPS løsninger.

Vi har udviklet en direkte integration fra redSHOP til Google Merchant, så du nemt og hurtigt kan opsætte og vedligeholde Product Listing Ads i Google Adwords, hvis du benytter redSHOP.

Det kan altid diskuteres hvornår ny teknologi, stilarter eller tendenser bliver til trends.

Via vores internationale komponentside redCOMPONENT.com, der sponsorerer vi løbende store Joomla! events verden over. Få et overblik over hvilke events vi pt. sponsorerer i 2014. 

Vil du gerne have en bedre oplevelse på nettet og større sikkerhed? Så skal du læse med her.

Se 4 udvalgte hjemmesider som er gået online i december.

Kære Kunde. Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi holder ferielukket fra d. 23. December frem til og med d. 1. Januar 2014.

Forrig weekend (8-10 november) afholdtes Joomla World Conference 2013 i Boston, USA. Jeg er blevet inspireret til at dele mine oplevelser med jer andre, efter at have set andre gøre det samme.

Et nyt banebrydende projekt mellem redWEB, Odense Kommune og franklin & simonsen skal opkvalificere ledige - og samtidigt udvikle et projekt til OUH.

Hvis du aldrig har lavet udvikling til Joomla før, kan det dog godt være lidt forvirrende at komme i gang med. Derfor har vi lavet en guide som forklarer de forskellige tekniske kerneområder.

I morgen rejser Team redWEB til staterne, nærmere bestemt Boston, hvor vi skal deltage i den årlige Joomla! World Conference som vi har været med til at arrangere.

Joomla 3.2 udkommer snart. Vi har kigget lidt på nogle af de nye funktioner og forbedringer, som vi syntes ser spændende og relevante ud, for den almindelige Joomla bruger.

Hos redWEB har vi gang i en del projekter, hvilket vi selvfølgelig gerne vil vise omverdenen. Her er et lille udvalg af nogle af de projekter, som vi har sendt online den sidste måneds tid.

Der er en række relevante emner, som du bør tage stilling til, hvis du skal have udviklet en ny hjemmeside. I denne artikel kigger vi lidt på nogle af de ting, vi mener du bør tage stilling til, hvis du skal ud og investerer i en ny hjemmeside.

Kom og mød redWEB på hi[13] - Vi deltager i årets største industrimesse i Herning. Kom og få en snak om fremtidens webløsninger og hør nærmere om hvad vi kan gøre for jer.

Kunne du tænke dig et spændende job i en dynamisk og ambitiøs virksomhed med store forventninger til den fremtidige udvikling? Så søger vi en projektkonsulent med salgsfokus.

Er du vores nye grafiker eller frontender? Til vores kontor i Odense søger vi netop nu både en grafiker/AD'er/webdesigner og en frontender til at varetage de mange nye opgaver som redWEB får.

Sammen med prominente navne som Flemming Østergaard, Leif Sylvester, Lars Bom og Kim Vilfort støtter redWEB op omkring organisationen Familier med kræftramte børn.

Nu har du muligheden for at hente den smarte H.C. Andersen Festivals App til Android, som vi har produceret. Den ligger nu online på Google Play og er selvfølgelig gratis.  

Den 12. juli 2013 deltog 33 medlemmer fra redWEB og redCOMPONENT holdet med mere end 200 timers arbejde til Joomla! Pizza, Bugs and Fun eventet, sammen med mange tusinde frivillige. Eventet var en succes for Joomla projektet som helhed, med en tredobling af fejlrettelser til CMS'et i forhold til tidligere events.

Sammen kan vi gøre Joomla bedre - redWEB deltager med 20+ mand til fredagens "Pizza, Bugs, and Fun" event.

redWEB står bag magien på Joomla World Conference 2013 sitet, og de besøgende kigger måbende på den flotte visuelle stil, der gennemsyrer det moderne site.

redWEB bidrager igen i år til Europas største Joomla konference, denne gang med flere repræsentanter end nogensinde før.

Henover de sidste måneder har vi arbejdet på vores nye website. Vi er rigtig stolte af resultatet, og håber du også vil føle dig hjemme.

Vil du gerne læse spændende artikler og nyheder fra redWEB, så skal du følge os på Facebook.

Fynsk Erhverv har kåret redWEB til månedens virksomhed. Det er vi rigtig stolte af.

Efter en lang og positiv udviklingsfase er vi stolte af, at vi kan byde dig velkommen til vores re-designede komponentside redCOMPONENT.com 2.0

Det er en kedelig oplevelse at få hacket sin hjemmeside, og man skal bruge meget tid på at få genoprettet mistet data igen.

redWEB på tour i Tour De France bjergene med Fynsk Erhverv

Det er nu slut, med at stå i lange køer og vente, på at kunne bestille sin nye nummerplade. Applus som du kender fra Applus Bilsyn, er blevet nummer-pladeoperatør for SKAT, og i fremtiden kan du bestille din nye nummerplade på nettet.

Giv dig selv en julegave...
For under kr. 1500,- kan du helt frem til næste jul få frit valg på alle hylder på redCOMPONENT.com

Ved indgangen til det nye år vil vi fra redWEB benytte lejligheden til at ønske dig og dine kollegaer et godt nytår.

redWEB holder lukket fra den 22/12 2012 til og med den 1/1 2013

redWEB er denne november med til at indsamle midler og sætte fokus på mænds sundhed. Medarbejderne startede den 1. november, helt glat barberet, på hver især at anlægge sig et overskæg.

Vil vil gerne gøre dig opmærksom på at Joomla! Day Danmark 2012 afholdes d. 26-27. Oktober i Kolding.
Temaet i år er Innovation i Danmark -og mange af de enkelte oplæg og præsentationer og workshops vil bære præg af dette.
Køber du billet inden d. 6. Oktober kan du netop nu få Early Bird discount og få en billet til kun 300,- for både Business Day (Fredag) og Community Day (Lørdag).

redWEB.dk er PLATIN-sponsor på JoomlaDay - innovation in Denmark 2012.
For tredje gang afholdes der Joomladay i Danmark. Disse Joomla events afholdes verden over og har det overordnet formål, at berige Joomla bruger med den nyeste viden indenfor Joomla, og hvad fremtiden bringer indenfor systemet.

På Kidzshop.dk har vi implementeret vores redPRODUCTFINDER der er redWEBs produktfinder component til Joomla hjemmesider. Med vores produktfinder kan du administrere mange forskellige produkter, i fx flere farver, størrelser eller kundegrupper.

Som ambassadør sponsor for FC-Fyn, er redWEB ApS meget stolte over at kunne ønske holdet, trænerene, baglandet, de mange fans og sponsorerne et kæmpe TILLYKKE med oprykningen til 1. division i dansk fodbold.

For tredje år i træk er J And Beyond den internationale Joomla konference tilbage. I 3 dage fra den 18. – 20. maj 2012 samles Joomla udviklere fra over 30 lande i Bad Nauheim, Nær Frankfurt. redWEB/redCOMPONENT er hovedsponsor for hele begivenheden, hvor Joomla tilhængere kan udveksle erfaringer, netværke og deltage i forskellige sessioner med forskellige oplægsholdere, hvor frembragte spørgsmål vil blive diskuteret. redWEB er denne gang stærkt repræsenteret af et hold på 6 personer, som udover at have det sjovt, også skal afvikle 3 oplæg der har redITEM, redSHOP og projektet til Kolding Kommune som omdrejningspunkt.

redCOMPONENT er igen i år en af de store sponsorer ved denne tilbagevende begivenhed.

Nina Vase er pr. 1/4 2012 ansat som salg og marketing supporter

Som første kommune i Danmark følger Kolding Kommune en stigende trend i resten af verdenen og baserer sin hjemmeside og intranet på open-source systemet Joomla

Joomla, er stadig et af de mest populære open source CMS systemer i verden, og er nu udkommet i en version 2.5

Du er ikke længere begrænset af de klassiske websikre fonte, som f.eks.: Verdana, Arial, Trebuchet og de få andre websikre fonte. Det er nu muligt at bruge andre fonte (kræver dog man har rettighed til at bruge dem på nettet) via et CSS tag der hedder @fontface.

Vi holder lukket mellem jul og nytår

redWEB har her i efteråret indgået en hovedsponsoraftale med FC FYN

Joomla! projektet har den 14. november udgivet Joomla 1.7.3. Joomla!

Joomla! har vundet prisen som det bedste Open Source CMS i 2011

Så er Joomla! 1.7.2 blevet udgivet.

redWEB er stolte af at slå sig sammen med Webzoo.

Stem på Joomla i årets Open Source Awards.

Så er det snart tid til Joomladay Danmark.

Vær med til at hjælpe Joomla projektet.

redWEB deltager i oversættelsesprojektet OpenTranslators.

IBC kurser i Kolding tilbyder redSHOP kurser.

Så er der kommet nye ansatte hos redWEB.

Joomladays er populære - og der kommer flere og flere arrangementer.

For at hjælpe nye brugere med at opdage fordelene ved Joomla, der er redWEB sponsor for en begynderguide til Joomla.

Så er Joomla 1.6.6 blevet udgivet. Det er primært en sikkerhedsudgivelse.

Google plus oplever stor vækst.

redCOMPONENT sponsorerer Joomla! Day i Syd Afrika.

Så er Joomla 1.7 RC1 klar til at blive downloadet.

Så er der nyheder fra Facebook - Nye dejlige funktioner som skal forbedre din oplevelse.

Så har Google lanceret deres nye sociale medie: Google+

Tag med til Joomladay i Hamborg.

Så er Joomla 1.6.4 blevet udgivet.

I mange lande er Joomla det foretrukne CMS system blandt offentlige websites - Dette er desværre ikke gældende i Danmark.

Vi er GOLD sponsor for Joomladay Chicago.

redCOMPONENT er nu Business-Day-Haupt-Sponsor.

redWEB støtter ny Joomla guide til begyndere.

redCOMPONENT er bronzesponsor for Joomladay Greece.

redCOMPONENT er blevet STAR sponsor for Joomladay Austin 2011 - Læs mere her.

Læs mere om J and Beyond 2011.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os


Tlf. +45 23 888 777
email@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Udbyg din online viden