Derfor skal du deltage til JoomlaDay DK

 

 
Uanset om du er grafiker, bruger Joomla! på hobbyplan, selv laver komplicerede webløsninger i Joomla eller arbejder med markedsføring, så er der god grund til at deltage i årets JoomlaDay DK. Læs hvorfor herunder.


Ikke (kun) for nørder – det er (også) for dig!

JoomlaDay lyder meget nørdet men det er det altså ikke! JoomlaDay tiltrækker alle typer mennesker både pga. de spændende oplæg, som bliver holdt men også pga. netværksfaktoren i arrangementet.
Oplæggene har en stor bredde og henvender sig derfor til mange forskellige målgrupper. JoomlaDay er relevant for dig, hvis du enten er IT-projektleder, iværksætter, webudvikler, markedsførings-professionel, programmør, grafiker, underviser, web-nysgerrig, SEO-eksper/begynder eller web-designer.

Det er altså stadig noget for dig - også selvom du ikke kender Joomla i forvejen! Du får blandt andet gode råd om markedsføring af din hjemmeside via SEO, samt andre moderne markedsføringsværktøjer.
Har du kendskab til Joomla og arbejder med det i din fritid, så er der masser af gode råd og vejledning at hente til JoomlaDay blandt de skarpeste Joomla-hoveder i Danmark. For programmørerne er der god mulighed for at sparre med andre programmører, omkring alle de teknisk muligheder som Joomla giver.


Hvad, hvor og hvornår er JoomlaDay?

Der afholdes i år 9 JoomlaDays rundt omkring i verden, hvor Danmark er blandt det fine selskab. JoomlaDay har til formål at sprede viden om alt fra generel markedsføring, til brugen af Joomla-specifikke komponenter eller udviklingen heraf. For at ramme så bredt som muligt er der oplæg nok til, at afholde arrangementet over 2 dage med hhv. en Business Day og en Community Day. Arrangementet finder sted hos IBC Innovationsfabrikken den 7. og 8. marts 2015. Hvis du vil bestille billetter kan du købe dem her:

https://joomladay.nemtilmeld.dk/2/

Vil du læse mere om eventen så klik her


Ananas i egen juice

Blandt de spændende oplæg er også 3 oplæg fra redWEB, som stiller med 9 mand i alt til eventen. Vi dækker dermed områderne marketing, frontend, backend, appudvikling samt design. De 3 oplæg som redWEB bridrager med er Content Marketing, Joomla i fremtiden og wireframing. Du er velkommen til at tage en snak med redWEB familien til eventen. Vi glæder os til at se dig.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden