Oplev det nye redWEB.dk

Henover de sidste måneder har vi arbejdet på vores nye website. Vi er rigtig stolte af resultatet, og håber du også vil føle dig hjemme.

Næsten alle medarbejdere har haft en finger med i spillet, og det betyder at vi, med vores nye site, i langt bredere forstand demonstrerer det vi kan.

Et af vores store ønsker har været at vi gerne vil give dig større indsigt i hvad det er vi laver, samt yde en endnu bedre service.

På de mange sider under kompetencer, kan du f.eks. læse mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Og på siden "Sådan arbejder vi", får du et indblik i den proces vi anvender i vores arbejde. På den måde håber vi at vi kan være med til at gøre det lidt mere overskueligt at kaste sig ud i et nyt web-projekt. 
 

Ny visuel identitet

Med vores nye website har vi også opdateret vores visuelle identitet. Vi har bl.a. fået nyt logo. Med logoet ønsker vi at signalere at vi favner bredt og tager hånd omkring hele opgaven: Analyse, design, udvikling og markedsføring.

Vi håber at du, på vores nye site, nemt og enkelt finder det du har brug for. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om, eller bare gerne vil høre mere.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden