Fuldt hus - til JUG Odense hos redWEB

 

 

Omkring 30 fremmødte sikrede god og hyggelig atmosfære til JUG Odense mødet d. 09/10/2014.

Aftenen startede med pizza til de fremmødte som blev nydt imens Ronni forklarede overordnet om Joomla! Det indebar bl.a. hvordan de forskellige stryregrupper i Joomla er sat sammen og hvad de laver rundt om i verden. Derefter blev Joomlas nyligt forandrede release cyklus gennnemgået, herunder versioneringsnumre og at der ikke længere er tale om LTS og STS versioner. En nyhed som du kan læse mere om her.


Da Ronni var færdig kom Jerri på banen for at fortælle om Pizza, Bugs and Fun eventen og om hvordan man kan bidrage til eventen. Pointen er at alle kan bidrage, uanset om man er programmør eller blot bruger Joomla. F.eks. kan man nøjes med at oversætte eller dokumentere eller teste Joomla og rapportere de bugs man finder. Er man lidt stærkere kan man også fikse en bug og gøre den til en del af kernekoden. For at komme i gang med bug rapportering skal du først og fremmest have Joomla på en localhost. Dernæst skal du have en github konto og til sidst en patch tester som du finder her: https://github.com/joomla-extensions/patchtester/releases/tag/2.0.beta


Aftenen blev sluttet af med lidt generel snak, hvor de deltagende kunne spørge mere ind til aftenens emner eller få hjælp til deres Joomla side. Du kan i øvrigt se aftenens præsentation ved at følge linket her.

Vi hos redWEB takker for en hyggelig aften.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden