Joomla Day Danmark 2012

redWEB.dk er PLATIN-sponsor på JoomlaDay - innovation in Denmark 2012.
For tredje gang afholdes der Joomladay i Danmark. Disse Joomla events afholdes verden over og har det overordnet formål, at berige Joomla bruger med den nyeste viden indenfor Joomla, og hvad fremtiden bringer indenfor systemet.

Der er allerede nu åben for tilmelding til eventen, hvor du kan få noget ud af at deltage, uanset om du er nybegynder eller superbruger af Joomla. Der er fokus på at der skal være "noget" for alle, og at man kommer hjem fra eventen med rygsækken fyldt med værktøj, ideer, og nye perspektiver omkring et af verdens mest populære open source CMS systemer.

Personerne bag programmet lægger op til to fantastiske dage i Kolding, som er en dejlig by centralt beliggende i Danmark. Det giver udover deltagelse i selve konferencen en mulighed for at opleve spændende seværdigheder, hvis du ellers har lyst til at løsrive dig fra de spændende oplæg, som der bydes på.

Den 26. okt. er  dedikeret Business Day, hvor dagen startes med at en gennemgang af det overordnede emne på konferencen som er digital innovation med Joomla. Præsidenten for Open Source Matters, fortæller om hvad der sker i OSM lige nu. Derefter åbnes der for 4 spor, der vil være guide for hvad du kan vælge af oplæg og workshops. Det grønne spor er målrettet Joomla! Begyndere. Det orange spor er målrettet den erfarne Joomla bruger, og det røde spor er for superbrugerne af Joomla. Det sidste spor er forbeholdt Cases og har den blå farve. Farverne er de samme som er i Joomlas logo og som derved afspejler den helhed som Joomla Open Source handler om.

Overmiddag vil du kunne deltage på de oplæg der er på hvert af de 4 spor. Der vil være panel debat omkring Joomlas fælles fremtid, og dagen sluttes af med et socialt arrangement, med middag, underholdning og mulighed for networking.

Den 27. okt. Er det Community Day, hvor Brian Teeman, som er en af grundlæggerne af Joomla, der starter dagen "i det røde rum". Derefter kommer der fokus på JUG Joomla User Groups, og der vil være en præsentation af workshopsene, som man kan deltage i over middag. Workshopsene er igen opdelt på de 4 spor.. Fra 16.00- 17.00 er der fælles afslutning af Joomla Day – Innovation i Danmark 2012

Du kan tilmelde dig og læse mere om oplægsholderne, oplæggene, workshopene, det overordnet program og se hvem der er sponsorer ved at følge dette link: http://joomladay.dk/

Udbyg din online viden