JWC 2014 - dansk involvering

 

 

JWC 2014 En stærk konstellation fra redWEB skal undervise og belæres på dette års JWC. Læs her hvad du kan se frem til.

 

Joomla World Conference afholdes dette år i Cancun Mexico fra den 7-9. november. Igen i år møder redWEB/redCOMPONENT talstærkt op, med intet mindre end 11 mand, hvilket er den største delegation fra redWEB nogensinde. Joomla World Conference er stedet, hvor de skarpeste Joomla-hoveder mødes og deler den viden, som gør Joomla til et af de stærkeste CMS’er overhovedet. Alle kan deltage og blive klogere på Joomla og de mange muligheder systemet giver.

 

De deltagende fra redWEB/redCOMPONENT er:

• Britta (AD’er)
• Javier (Backender og QA lead)
• Mathias (AD’er)
• Ronni (Joomla guru)
• Alexis (Supporter på redCOMPONENT)
• Jacobo (Backender)
• Jerri (Frontend projektleder)
• Joe (redWEB Canada)
• Mike (redWEB Belgien)
• Ruddy (Frontender)
• Tito (Backender)

 

redWEB deltager af 3 årsager. Udover at gøre opmærksom på vores eksistens, er JWC også stedet hvor der netværkes og undervises i nye tendenser/teknikker som vi kan bruge i vores fremtidige løsninger. Med ovenstående hold repræsenteres forskellige kompetencer fra redWEB og der suges viden på tværs af de forskellige faggrupper, hvilket gør redWEB endnu stærkere i konkurrencen om web know-how. For vores kunder betyder det at de nyeste tendenser og teknikker kan implementeres i løsningerne, hvilket gør dem f.eks. hurtigere, smartere eller endnu mere fleksible.

 

Hvad sker der i år?

Eventen består, traditionen tro, af en række sessions og keynotes, men som noget nyt vil der i år også være workshops, som skal bidrage med en lidt mere ”hands-on” tilgang til Joomla! I alt er der i år over 40 sessions, hvor redWEB skal stå for 5 af disse:

 

Mathias + Britta - Dobbelt session / workshop omkring wireframing
Tito – redCORE An Abstracted Development Layer for Joomla!
Javier - Automatisk testing session
Javier+Tito - Joomla in action event om com_localize og multisprog
Tito - en spansk session om opbygning af Joomla templates

 

Derudover har redWEB haft et par fingre med i planlægningen af eventen også. Vi har nemlig haft Jerri, TJ og Ronni med i arrangør teamet, mens Mathias og Britta har stået for det grafiske på websitet og printmateriale til arrangementet. Sidst, men ikke mindst, der har Jerri også stået for kodningen af siden. Du kan læse mere om eventen og de forskellige sessions på hovedsitet som findes her http://conference.joomla.org/

 

For at bestille billetter kan du klikke her http://conference.joomla.org/buy-ticket

 

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden