Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

JUG Odense - event

 

 

Kom og hør om hvordan du kan gøre Joomla! bedre fremadrettet og bliv klogere på fremtiden for Joomla

 

Torsdag d. 9. oktober 2014 fra 18-21 afholder JUG Odense event for alle som har en interesse i Joomla. Eventen afholdes hos redWEB på Blangstedgaardsvej 1 5220 Odense SØ. Denne gang vil der være fokus på:

 

• Generelle nyheder fra Joomla verdenen 

• Pizza, Bugs and Fun eventen, som afholdes ugen efter. 

• Spørgsmål og generel snak

 

Til JUG vil der blive gennemgået, hvordan du kan bidrage til Joomla og sikre at det forbliver det bedste CMS i verden. Pizza, Bugs and Fun er et tilbagevendende event, hvor alle som kan bruge en computer kan bruge tid på at fejlrette og teste Joomla. Til JUG-Odense mødet vil du få en introduktion og dybdegående information om, hvordan du kan hjælpe med at bridrage til at gøre Joomla bedre til Pizza, Bug and Fun eventen. For eksempel vil bliver der gennemgået, hvordan man hurtigere og nemmere tester Joomla. Lige netop denne fase kan alle være med til. Jo flere der tester, jo bedre er det og det kræver ingen programmøruddannelse eller kendskab til kode, for at hjælpe med at teste.
For de lidt mere erfarne brugere vil der være en introduktion til hvordan du bruger værktøjerne til at forbedre Joomla. Her vil f.eks. være en introduktion til hvordan du bruger GitHub til PBF-eventen og hvordan du Patch tester Joomla.

 

Til at fortælle om de generelle nyheder fra Joomla vil bestyrelsesmedlem fra OSM Ronni K.G. Christiansen holde et oplæg. Der er spændende nyt i forhold til de kommende release cycles af Joomla, som er blevet ændret markant. Dette har stor indflydelse på hvilken version af Joomla du skal bruge i fremtiden og hvornår du skal opdatere dit gamle Joomla system. Så gå ikke glip af de seneste nyheder helt fra Joomla toppen.

 

Så uanset om du er erfaren programmør eller let bruger af Joomla, så vil du til JUG-Odense eventen blive klædt på til arbejdet med, at gøre Joomla bedre og samtidig høre lidt omkring, hvor Joomla er på vej hen.

 

 INFO: Hvad er JUG?


JUG står for Joomla User Groups og er en samling af Joomla entusiaster på både hobby- og professionelt plan. I Danmark er der 5 grupper i hhv. København, Århus, Odense, Kolding og Sorø. JUG arrangerer alle former for events, som har det til fælles at omhandle Joomla. JUG er for dig uanset om du:

Lige er begyndt med Joomla

Er erfaren udvikler til Joomla

Bruger en hjemmeside som er baseret på Joomla

Du bare vil snakke med andre og netværke med andre som bruger Joomla

 

Du kan læse mere omkring JUG på deres hjemmeside som du finder her: http://www.dkjug.dk/

 For at tilmelde dig eventen så skriv til jugtilmelding@redweb.dk

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail