Lir, lærdom langt fra lorem ipsum

 

 

redWEB står bag magien på Joomla World Conference 2013 sitet, og de besøgende kigger måbende på den flotte visuelle stil, der gennemsyrer det moderne site.

Der ligger mange timers arbejde bag Joomla World Conference sitet, som redWEB har designet og udviklet. For redWEB var det også en belærende proces med moderne teknikker, hvor det responsive look skulle finetunes til alle tænkelige enheder. Udover at sitet tilpasser sig responsivt anvender sitet parallax scrolling teknik, hvor baggrunden bevæger sig langsommere end forgrunden for at give en dybdeillusion. Netop denne teknik høster i øjeblikket stor anerkendelse og bliver i højere grad brugt på kampagnesites hos bl.a. Oakley, Peugeot og VonDutch.

For mig var det fedt at lege med og dygtiggøre mig indenfor denne type programmering”, siger Jerri Christiansen, som er hovedarkitekten bag det nye site sammen med grafiker Mathias Juul Jensen. Det har altid ligget i redWEBs DNA at være helt i front med webudvikling og design, derfor var det også vigtigt, at demonstrere de egenskaber redWEB besidder overfor resten af Joomla verdenen. ”Med det nye design hæver vi barrieren yderligere et hak”, siger Mathias Juul Jensen, som henviser til redWEBs egen hjemmeside for at blive klogere på betydningen af webdesign.

Hvis du vil vide mere om teknikken bag parallax scrolling kan du læse om det her.

 

Joomla World Conference 2013 løber af stabelen fra 8-10. november, hvor redWEB traditionen tro, også vil være til stede.

 

Picture of website

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden