Nu kan vi præsentere redCOMPONENT 2.0

 

 

Efter en lang og positiv udviklingsfase er vi stolte af, at vi kan byde dig velkommen til vores re-designede komponentside redCOMPONENT.com 2.0

redWEB er ikke kun et webkonsulenthus, der arbejder med Joomla CMS – Vi er et dedikeret Joomla webkonsulenthus – hvilket betyder at vi også udvikler komponenter til Jommla CMS og hoster Joomlasider.

redWEB er kendt verden over som det Joomlahus, der har udviklet redSHOP. redSHOP er en af de mest fleksible og avancerede webshopkomponenter, der er udviklet til Joomla. Derudover findes der et hav af andre red-komponenter, som har hver deres unikke egenskab, der gør det lettere for Joomlabrugere, at udvikle på og arbejde med deres hjemmeside.

På redCOMPONENT.com kan du finde alle vores komponenter, som alle er godt gennemtestede og bruges dagligt, når vi opbygger hjemmesider til vores kunder. redCOMPONENT.com er engelsksproget, så Joomlabrugere over hele verden kan få glæde af de komponenter, som er udviklet af redWEB.

Du kan gratis downloade alle basis komponenterne, og har du behov for flere funktioner eller support, kan du vælge at tegne et 12 måneders eller et 12 måneder PRO abonnement. Valget af abonnement afhænger af, om du ved præcist, hvad du skal bruge. Som 12 måneder PRO abonnent kan du downloade alle komponenter, alle udvidelser og opdateringer til alle vores komponenter, samt få support.
template big


 

Templates - kom nemt og hurtigt i gang

Som noget helt nyt kan du på redCOMPONENT.com downloade templates. Til at begynde med kan du downloade Fashion Store templaten, som kan findes inde under redSHOP, hvilket også er den komponent, som templaten understøtter. Fremover vil redWEB udvikle 6-12 templates om året. Til at begynde med er det templates til redSHOP, og efterfølgende vil der også blive udviklet templates til vores andre komponenter.

Tag på en rundtur på redCOMPONENT.com, og find ud af, hvilke komponenter, du lige står og mangler til dit Joomlasite. Køb og stå selv for integreringen af komponenten på din webside, eller kontakt os, for at få et tilbud på at få redWEB til at lave integrationen af komponenterne for dig.

Vi håber, at du vil klikke dig ind forbi redCOMPONENT.com for at se, om der er noget på siden, som du kan bruge på dit Joomlasite i fremtiden.

Udbyg din online viden