Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

redHOST tilbyder nu VPS løsninger

 

 

Vores hostingselskab tilbyder nu high-end VPS løsninger.

Vi har oplevet en stor efterspørgelse på seriøse VPS løsninger.

Derfor har vi nu lanceret en række VPS produkter, som er tilpasset de meget forskellige behov som vores kunder har.

 

De har følgende specifikationer:

 

Vores VPS'er udrulles med det nyeste udstyr og baseres på highend 3,3 Ghz MultiCore CPU'er med turbo mode op på 4,0 Ghz.

Alle vores servere kommer med failover feature, som sikrer din drift, hvis der f.eks. sker et nedbrud i hardware. Går en server ned, så flyttes dataen automatisk over på en anden server og går online kort tid efter.

Desuden har vi redundant opsætning på vores servere, så hvis f.eks. netværksforbindelsen ryger, så tager backuppen over. 

 

Managed og unmanaged

I den danske VPS branche, der tilbydes der primært unmanaged servere. Her har du det fulde ansvar for serveropsætning og vedligeholdelse. Men hos redHOST har vi valgt at gøre det lidt anderledes, da vi både tilbyder unmanaged og managed løsninger.

 

Fordelen ved en managed VPS

Med en managed løsning, der behøver du ikke at have forstand på serverdrift. Vi hjælper dig gennem hele processen. Først og fremmest så tager vi en snak om dine behov og finder i fælleskab ud af hvilken software og opsætning, der er relevant for dig.

Vi installerer og opsætter VPS serveren, så alt hardware og software spiller 100% sammen. Derefter står vi for driften og vedligeholdelsen af serverens software. Vi holder øje med at alting fungerer og driften er stabilt. Opstår der en situationen med problemer, så fixer vi problemet. 

Dermed er dit / jeres ansvar kun at vedligeholde f.eks. jeres CMS system, som på et shared webhotel. 

 

Bestil en VPS

Mangler du en kraftfuld VPS på dansk jord og søger du efter en performance løsning, som kan leverer det niveau ekstra, som du ikke vidste fandtes. Bestil din redVPS i dag.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail