redWEB åbner kontor i Kolding

 

 

Som et led i vores vækststrategi og for at komme tættere på vores jyske kunder, åbner redWEB kontor i Kolding. Det betyder at du som kunde nu kan få endnu bedre service fra vores side.


redWEB vækster kraftigt for tiden og vi har derfor besluttet at åbne endnu et kontor - denne gang i Kolding. Målet med udvidelsen af vores fysiske rammer er at være tættere på alle vore loyale jyske kunder og derigennem yde en bedre service. Den kortere afstand gør nemlig at vi får nemmere ved at nå rundt til vores kunder, som har behov for et møde med en af vores projektkonsulenter omkring videreudvikling af deres løsning eller til en snak omkring de muligheder som de får som kunde hos redWEB.

Som du sikkert ved sker der meget på et år i webbranchen og vi derfor ser vi det som en god service at tilbyde et opfølgningsmøde med en af vore projektkonsulenter. Dette tilbyder vi for at sikre dig maksimal udbytte af din investering. Det er nemlig vigtigt at din hjemmeside altid er moderne både i form og funktion, for bedst at kunne sælge dine produkter eller ydelser. Nogle af tingene som vil kunne gennemgås er f.eks.

  • Søgemaskineoptimering – få flere leads
  • Konverteringsoptimering - er dine CTA’ere tydelige nok
  • Nye funktioner – forøg kundeloyaliteten med værdiskabende funktionalitet
  • Nye relevante kunder – Content marketing

Kontoret ligger placeret i kontorfællesskabet ved House of Innovation Jernbanegade 27, 6000 Kolding.

Er du allerede kunde eller kender du nogen som kunne være interesserede i et møde med os, så kan der bookes et møde gennem vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os på jpt@redweb.dk

Facts om redWEB

  • redWEB eksisterer i dag 13 forskellige lande
  • redWEB er verdens største konsulentbureau med speciale i Joomla
  • redWEB har 2 kontorer i Danmark i hhv. Odense og Kolding
  • redWEB har 75 ansatte
Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden