redWEB blandt resten af Joomla eliten

redWEB bidrager igen i år til Europas største Joomla konference, denne gang med flere repræsentanter end nogensinde før.

Fra den 31. maj til den 2. juni drager en delegation på 7 mand fra redWEB til Noordwijkerhout i Holland, for at deltage i fjerde afvikling af den internationale Joomla konference J and Beyond 2013. Joomla konferencen handler for redWEB om vidensdeling, netværk og fremtidssyn. Disse tre ting sikrer at redWEB forbliver i Joomla eliten og stadig positionerer sig som Danmarks bedste Joomla hus.

Igen i år afholder redWEB 3 oplæg under Joomla konferencen, præsenteret af Javier Gomez, Roberto Segura og Matias Aguirre. Derudover vil Bojan Nišević, Henrik Sune Pedersen, Ronni K. G. Christiansen og Jerri Christiansen være at finde på konferencen.

  • Matias fremlægger migrering af Joomla sites ved jUpgradePro

jUpgradePro success

Komponenten jUpgradePro er pr. dags dato blevet hentet mere end 150.000 gange og har derfor hjulpet mange tusind hjemmesider med løftet fra Joomla 1.5 til 2.5 eller højere. jUpgradePro er i øvrigt blot én af de over 250 udvidelser redWEB har bidraget med til Joomla verdenen. Du kan læse mere om redWEBs udvidelser ved at klikke her.

J and Beyond er udsolgt, men heldigvis vil den nye viden ikke kun være forbeholdt de deltagende. Den nye viden vil kunne ses i redWEBs fremtidige løsninger. Klik her for at se hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Jerri Christiansen
Frontender

Har du brug for hjælp til opgraderingen?


Tlf. 23 888 779
jerri@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden