redWEB deltager med 2 mand til IBC konferencen Content Days

 

 

IBC kurser holder en 2-dages konference d. 28-29. oktober omkring Content Marketing. Konferencen finder sted i Kolding og redWEB stiller med 2 mand.

Content Marketing er et af de helt store buzz-words i 2014 og også en af de 5 tendenser som Anders skrev, blev mere aktuelle i 2014. Content DAYS konferencen har fokus på at give dig et indblik i konceptet generelt, samt at give dig redskaberne til at få succes med Content marketing. 

 Et af målene med Content Marketing er at markedsføre sig med indhold som er værdiskabende for læseren. Dette kunne f.eks. være gennem kundecases som læseren kan forholde sig til, eller hvis man har en blog med nyheder omkring fagspecifikke områder som læseren bliver klogere af. Et godt eksempel på content marketing er hos en af vores referencer, nemlig www.palby.dk Her er der lavet en ”tips og nyheder” sektion som skaber værdi i søgemaskinerne på fagspecifikke emner til potentielle kunder.

Er Content DAYS for mig?

Ja Content DAYS er for dig, hvis du arbejder med kommunikation. Du kan være kommunikationsansvarlig, sekretær, assistent, blogger, koordinator, webredaktør, selvstændig, marketingansvarlig, eventkoordinator, leder eller hr-medarbejder. Så længe du kommunikerer i skrift og tale med kunder og/eller internt i virksomheden.

Hvorfor er redWEB med?

Som et af landets førende webbureauer er det ikke nok at være med på det nyeste nye. Vi vil også gerne kigge fremad med vores løsninger, så vi kan sikre succes med dit webprojekt på den lange bane. Derfor stiller redWEB med vores SEO/SEM konsulent Jesper Sølund Hansen, som kan bruge den formidlede viden i sit arbejde med SEO. Konferencen vil styrke og udvide måden hvorpå vi laver SEO for vores kunder, i vores fremtidige løsninger. Derudover stiller redWEB med Projektkonsulent Jesper Tønder, som arbejder med redWEBS eksterne kommunikation herunder content marketing for redWEB. Udover at blive endnu klogere på emnet deltager redWEB for at understrege vigtigheden af content marketing i fremtidens webløsninger og så står vi selvfølgelig klar til en uforpligtende snak omkring content marketing til dit website eller din webshop. Så tøv ikke med at kontakte os under konferencen.


Du kan læse mere omkring konferencen og bestille en billet her.

Er du interesseret i at vide mere omkring begrebet content marketing så kontakt os her.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden