redWEB.dk når nye højder i Frankrig

redWEB på tour i Tour De France bjergene med Fynsk Erhverv

Mange virksomheder har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at være en del af et professionelt Erhvervs netværk, og redWEB.dk er da heller ikke nogen undtagelse.


Som en af de stærke spillere i erhvervslivet på Fyn, har redWEB.dks salgsdirektør Anders Trans Sørensen, som vores repræsentant i netværksarbejdet omkring Fynsk Erhverv, valgt at tage udfordringen op og deltage i denne event.

Fynsk Erhvervs netværk henvender sig til fynske erhvervsledere på tværs af brancher og professioner. Der kræves stabilt fremmøde, ligesom der forudsættes fuld fortrolighed, deltagerne imellem, hvilket er bland de årsager til at redWEB.dk er repræsenteret i netop dette netærk.

Læs mere om Fyns Erhvervs netværk på www.fynskerhverv.dk

Det er deltagerne i netværket der sætter dagsordnen og beslutter sig for indholdet. Det har betydet, at en netværksgruppe under Fynsk Erhverv på knap 35 fynske virksomhedsledere, har sat cykling på dagsordnen.

Siden starten af året har gruppen i netværket, kørt de fynske landeveje tynde, for at kunne opnå en super fysisk form, til at kunne overvinde og erobre flere af de kendte og berygtede Tour de France-bjerge. Det er uden tvivl en af de mere ekstreme måder at netværke på, og deltagerne opnår på denne måde, et helt unikt sammenhold der styrker hele sammenarbejdet i netværket.

Vi er hos redWEB meget stolte over at have salgsdirektør Anders Trans Sørensen, som en del af dette cyklende netværk, og er bevidste om, at denne event vil bringe redWEB.dk og Fynsk Erhvervs netværk til nye højder.

Alle interesseret kan følge netværket gennem Fyens Stiftstidende, som fordyber sig i turen, udfordringen og motivationen for en del af deltagagerene.

Læs mere på www.fyens.dk

Fyens Erhvervs direktør Jytte Reinholt udtaler:
"Indrømmet, denne form for networking kan måske for nogle være lidt ekstrem, og er du ikke til hardcore bjergcykling, så har vi alligevel et relevant netværk til dig – ellers danner vi et. Netværk dig og din virksomhed til succes!"

Udbyg din online viden