redWEB og Odense Kommune lancerer nyt socialt medie - Nærværk er født

 

 

Nærværk bliver en ”konkollega” til Facebook. Tjenesten lanceres i dag i en såkaldt alpha version og er tilgængelig for borgere i Odense kommune.

I samarbejde med Odense kommune har redWEB lanceret et nyt socialt medie, som tager udgangspunkt i lokalområdet omkring dig. redWEB har stået for både design og udvikling af både hjemmeside og apps.

naervaerk personer

Hvad kan man?

Som bruger kan du blandt andet stille spørgsmål, finde aktiviteter, tilbyde og ansøge om hjælp og se/poste mange opslag, som alle tager udgangspunkt i dit lokalområde. Dette foregår på opslagstavlen som er omdrejningspunktet i konceptet – ganske som man kender opslagstavlen i den lokale indkøbsforretning.

Du bestemmer selv hvad du vil have vist og hvordan. Er du f.eks. kun interesseret i at se opslag indenfor 1km så er det kun de opslag som bliver vist. Du kan nemlig filtrere og sortere listerne som du ønsker, så du får et nærværk tilpasset dig.

Har du et sommerhus eller bor dine forældre i forskellige byer? Det er ikke noget problem, for med Nærværk kan du oprette flere steder som du er interesseret i at følge med i.

naervaerkbroedteskst

Essensen er ifølge direktøren i redWEB

“Den grundlæggende idé om at komme noget ekstra lim i vores lokalsamfund og genskabe noget af den sammenhængskraft, der er forsvundet de senere år, er rigtig god”

Konceptet er blevet taget rigtig godt imod og nyheden har bredt sig viralt hvor flere store danske medier har skrevet om initiativet på deres respektive hjemmesider.

Læs hvad DR skriver her og her. Læs hvad TV2 Fyn skriver her. Desuden har Folketidende en artikel og Avisen.dk.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

I øjeblikket findes Nærværk kun i Odense, men planen er at udbrede det både nationalt og måske på sigt internationalt. Bor du i Odense og vil du prøve nærværk kan du besøge www.naervaerk.dk og følge de simple trin på hjemmesiden, for at komme i gang.

Der findes også en app til både iOS og Android, som du kan hente gennem Nærværks hjemmeside. De bliver begge lagt op på hhv. Google Play og App Store inden længe.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udbyg din online viden