Vores Julegave til dig

Giv dig selv en julegave...
For under kr. 1500,- kan du helt frem til næste jul få frit valg på alle hylder på redCOMPONENT.com

- Viste du at på redCOMPONENT.com kan du gratis downloade alle vores brugervenlige Joomla komponenter til dit Joomlasite? julekugle

- 160.000 brugere kan ikke tage fejl, kig forbi og se hvilke komponenter du kan bruge.

Skal du have integreret en webshop på dit website, så er redSHOP den komponent du skal bruge. Med flere end 8000 aktive webshops på verdensplan er denne både komponent gennemprøvet og driftsikker.


Få et overblik over dine medlemmer med redMEMBER, hvor du også kan sende nyhedsmails til medlemmerne. Du kan give dine medlemmer et forum at boltre sig i, og meget meget mere.


Med redFORM kan du lynhurtigt lave formularer, med unikke infofelter, som giver dig de oplysninger, du har brug for at få fra dine brugere. Du kan lagere disse oplysninger og hente dem frem når du skal bruge dem.


Den sidste komponent der skal have omtale her er redCOMPETITION, der er en super fin komponent til let og enkelt at oprette konkurrencer, spørgeskemaer og quizzer.


Dette er kun et udpluk af vores fantastiske komponenter. Du kan læse om, og gratis downloade de omtalte komponenter, og alle vores andre komponenter på redCOMPONENT.com og begynde og bruge dem allerede i dag.


Når du så har fundet ud af, at du ikke kan undvære redCOMPONENT.com og alt den brugervenlighed, den kan tilføre dig og din website, så kan du tegne et års abonnement PRO, der giver dig fuld adgang til support, alle komponenterne og deres udvidelser, plug-ins og alle opdateringer.


Men Pas på, når du først har set alle mulighederne på redCOMPONENT.com, så kan du ikke undværer dem, og de er stærkt vanedannende.


Giv dig selv en julegave...

For under kr. 1500,- kan du helt frem til næste jul få frit valg på alle hylder på redCOMPONENT.com

 

gave-dk
Vores julegave til dig...

Vi giver dig 25% rabat på alle dine køb på redCOMPONENT.com i hele december 2012

 

Indtast rabatkoden: Julegave-2012

 

 

Udbyg din online viden