Analyse og strategi

Analyse og strategi

 

Det vi gør er med omtanke

Få en stærk og optimeret webløsning


Vi har de stærke kompetencer til at gøre din nye webløsning gennemtænkt fra start til slut. Vi arbejder til hverdag med alle
de bedste værktøjer til analyse og optimering på nettet.
Du kan på siderne her læse mere om de mest grundlæggende redskaber og kompetencer vi gør brug af i analysedelen.

Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Et godt forarbejde giver tydelige resultater

Det er forarbejdet, der i sidste ende resulterer i en gennemtænkt webløsning, - men det er desværre også en del, som mange sparer væk.

Investerer du i denne del af processen, er det meget nemt at se resultaterne. F.eks. kan et grundigt arbejde med usability være med til, at du er langt foran konkurrenterne, når det handler om nem og smertefri navigation på websitet. Brugertests sætter vores idéer i perspektiv og sikrer, at de holder ude i den virkelige verden. 

Noget af det første og mest grundlæggende vi arbejder med er virksomhedens online koncept.

Læs mere om vores arbejde med dit koncept her


Der kan altid gøres forbedringer

Det arbejde vi gør godt i dag, kan vi helt sikkert gøres endnu bedre i morgen. Nettet er dynamisk og i rivende udvikling og vi bliver hele tiden klogere på, hvordan brugerne opfører sig. De mest brugte værktøjer til optimering som f.eks. Google Analytics bliver bedre hver dag - og det er med at tage det til sig.

Når det handler om din webshop, er det ofte helt små justeringer, der skal til, for at du generelt sælger mere. Konverteringsforbedring bør være en opgave, der jævnligt tages op. Vi kan være de eksperter, der kommer med den vigtige opfølgning. 

Læs mere om konvertering og optimering


Vi kan hjælpe dig med: