App udvikling

App udvikling - Tilbyd mere med en app

 

iPhone og Android app udvikling

Har du brug for app udvikling? Så er du kommet til det rette sted. Apps er et marked i stor vækst! En meget stor procentdel af de danske virksomheder har en strategi for, hvordan de bruger de mobile enheder. Det er ikke længere nok, bare at være til stede på nettet.

Du skal være til stede dér, hvor kunderne er, og det er i høj grad i lommen eller i sofaen. Nogle gange er det ikke nok bare at have en speciel mobil visning af din hjemmeside. Vi laver app udvikling til Android, iPhone og iPad – Så har du brug for at udvide dit website med en meningsfyldt app, kan vi udvikle den for dig. 

Kontakt mig

 

Bemærk: Vi yder dog ikke gratis hjælp med skoleprojekter og lign. 

 

Apps – fasthold dine brugere

Har du en funktionalitet på din hjemmeside, som ville være smart at overføre til en app? Med en app kan du fastholde dine brugere, ved at få dem til at anvende dine services i længere tid. Vi kan udvikle lige præcis den funktionalitet, du ønsker dig, til din app – Vi skal bare have din ide, så kan vi starte processen.

Vi udvikler apps til både Android og iOS. Skulle behovet været der, dækker vi også Blackberry og Windows phone. Vi laver programmering af iOS apps og Android Applikationer som Cross Platform Apps via frameworks.

Har du en idé til app udvikling?

Der er rigtig mange muligheder og markedet for apps er i stor vækst. Det handler om at være med og gøre det målrettet og effektivt. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan udvikle din app.
Kontakt os i dag - så tager vi en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig. Vi har en bred erfaring med at udvikle alle typer apps og kan udvikle lige den du står og mangler. Kontakt os i dag og hør nærmere. Du er også meget velkommen til at indsende dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail