Apps til Android

Søger du udvikling af apps til Android?

Så kan vi hjælpe dig med at udvikle apps til Android systemet. Der er kraftig vækst indenfor app området og det bliver mere og mere populært at benytte apps – derfor er det nu du skal være med.

Kontakt mig

Android Apps er i kraftig vækst

Der er i de seneste år sket en stor udvikling indenfor både Smartphones og Tablets, hvilket har medført at den procentvise del af internettrafikken i højere og højere grad bliver via telefoner og tablets.

Det handler om at være til rådighed der hvor ens kunder befinder sig – du skal ikke længere ramme dem når de sidder foran computeren, men også når de sidder i sofaen med mobilen eller tabletten.

Hvordan det vinkles og hvad dine kunder vil have, det er selvfølgelig individuelt fra branche til branche, men én ting er sikkert – laves den rigtige idé, så kan det blive en kæmpe succes.

Der er mange virksomheder, som får øjnene op for at bruge mobiler og tilhørende apps, som et redskab til at gøre deres dagligdag nemmere. Man kan f.eks. lave en app hvor murermesteren sender opgaver ud til deres svende, hvor de så kan melde den færdig – når opgaven er løst. Mulighederne er uendelige.

Integrering med eksisterende systemer

Vi programmerer selv komponenter til Joomla, når vi producerer hjemmesider og vi har stor erfaring med at koble apps sammen med hjemmesider. Det kan f.eks. være trækning af data fra en en database, så både app og side køre med samme informationer. Selvom vi er specialister i Joomla, så er vi ikke låst af systemet, så har du behov for at få integreret det med et andet system, så kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi producerer både Native apps, Hybrid apps og Web apps, afhængigt af dine behov.

Eksempler på Android Apps som vi har udviklet

Vi har hos redWEB en lang og bred erfaring indenfor Android apps. Vi kan lave alle slags apps – lige fra de små og simple apps, til store og komplekse Android apps. Vi har f.eks. lavet en Android app til H.C. Andersen festivals, hvor du kunne se de forskellige spillesteder og aktiviteter – med GPS integration.

Desuden har vi været med til at lave apps for en radiokanal, som gerne ville gerne deres brugere muligheden for at få streamet kanalen via en app. Desuden har vi f.eks. lavet projektstyringsprogrammer, varekataloger, opskriftapps og tidsregistreringsprogrammer.

Dette er blot nogle få eksempler på diversiteten i de opgaver vi har klaret. Vi kan klare alle slags opgaver – fra små til store.

Kontakt os i dag – så kan vi tage en uforpligtende snak om din app og hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at indtaste dine oplysninger, så ringer vi dig op.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail