Apps til iPhone

Apps til iPhone - Vi står klar til at hjælpe

Apps til iPhone bliver mere og mere populære - det er et marked i kraftig vækst og du har chancen for at være med.

Kan det tegnes kan det laves - der er filosofien som vi arbejder efter hos redWEB. Dette gælder selvfølgelig også iPhone apps - så har du en vild idé, så skal du ikke være bange for at koble os på. Vi kan bidrage med vores brede erfaring og gøre dit app projekt til en succes. 

Kontakt mig

 

Vi er skarpe til udvikling til iOS

Vi kan tage din idé og transformere den til virkelighed - ligemeget om det er den simpleste app eller det er en kompleks løsning du søger. Vi har mange års erfaring med at producere komplekse apps til iOS - både til iPhone og iPad. 

Har du gang i et projekt, men har brug for lidt hjælp til at komme videre, så kan du også koble os på. Vi kan hjælpe dit projekt videre og bidrage med kvalitets programmering og viden. Vi kan også udgive din app på appstore for dig. 

Vi har opbygget mange forskellige former for applikationer til iPhone, så vi ved hvad der virker bedst og hvordan en app opbygges, så brugeren får den bedst mulige oplevelse. 

Da vi hos redWEB er specialiseret i Joomla, så kan vi også koble din iPhone app sammen med din Joomla side. Vi har udviklet forskellige komponenter og har en stor erfaring med at få Joomla sider og iPhone apps til at virke i samspil med hinanden. Vil du have din app integreret med et andet websystem, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. 

Vi producerer Web apps, Hybrid apps og Native apps - afhængigt af hvilken løsning som passer bedst til dine behov.

Vores erfaringsområde dækker bredt, vi har lavet ekstremt mange forskellige og varierende apps. F.eks. så har vi lavet en app til en radiokanal, hvor der kunne streames music ud til din iPhone. Derudover har vi f.eks. lavet projektstyringsprogrammer, tidsregistreringsprogrammer, varekataloger, opskriftsamlinger, mv. Lad os stå for din app programmering.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Du er meget velkommen til at kontakte os - Vi står altid klar til en uforpligtende snak om apps til iPhone. Du kan også indtaste dine oplysninger, så ringer vi dig op.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail