B2B webshop løsning

B2B webshop løsning

b2b-webshop

B2B Webshop

Giv dine B2B kunder en bedre service døgnet rundt og optimer samtidig værdikæderne i din forretning. Med en B2B Ehandelsplatform fra redWEB, får du en professionel og værdiskabende løsning som er driftssikker og på forkant med den tekniske udvikling.

 

B2B kunder har ofte brug for anden information end B2C kunder. Derfor er det vigtigt at dit sites indhold målrettes B2B kunderne. På en webshop kunne det f.eks. være noget så simpelt som, at prisen skal vises uden moms, eller at dine B2B kunder får differentierede priser. Måske giver det værdi for dine kunder, at kunne se ordrehistorikken og foretage hurtige genbestillinger på de mest købte produkter, for at lette købsprocessen og sikre dig flere ordrer.

 

 

 

Kontakt mig

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Hvorfor vælge en B2B løsning?

Det kan være, at dine B2B kunder selv skal kunne oprette deres egen kundebase i dit system og på den måde øge deres kundeloyalitet til dig. En downstream salgslinje som denne, giver dig samtidig mulighed for at se, administrere og handle på vegne af dine kunder, hvilket gør B2B løsningen et af de mest centrale værktøjer i dit software-katalog da den opsamler og administrerer alt dit salg i samarbejde med dit ERP system - blot på en hurtigere platform.

Uanset hvad der skaber værdi for din forretning, kan redWEB hjælpe dig med at definere de værdiskabende elementer og integrere dem i din webløsning. En stor del af vores B2B løsninger handler om, gennem webplatformen, at optimere de processer som din virksomhed bruger unødige ressourcer på i dag og samtidig sikre, at dine B2B kunder får en behagelig og funktionel oplevelse på din B2B webshop.

Vores B2B løsning har alle de funktioner som en seriøs B2B ehandelsplatform kræver – skulle du dog have behov for specielle muligheder, så gør den store fleksibilitet i vores system, at vi hurtigt kan udvikle lige den funktion som du ønsker.


B2B webshop løsning