Akeneo PIM-integration til Vanir commerce

image3

PIM Integration

til din B2B eller B2C webshop

Få mere tid til at sælge dine produkter på din webshop ved at bruge et PIM system. Med et PIM-system kan du strømline produktinformationerne til dine produkter nemt og bekvemt på tværs af kanaler.

 

Ved at bruge et PIM system til at håndtere dine produktdata, bliver du uafhængig af dit webshopsystem til at styre alle dine produktinformationer og du kan tilmed berige produkterne med informationer fra andre systemer som f.eks. dit ERP system.

 

Med det rette PIM system optimerer du processen i arbejdet med dine produktdata og sparer både tid penge fremadrettet. Samtidig kan du sikre dig at dine produktdata altid er korrekte og fyldestgørende nok.

Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Akeneo - et billigt og komplet PIM system

Akeneo er et open source PIM system som i basisudgaven er gratis at benytte. Akeneo tilbyder mange af de samme funktioner som andre kommercielle PIM systemer benytter og kan derfor integreres med både B2C og B2B webshops, hvilket gør det fuldt ud kompatibelt med Vanir Commerce.

 

Features i Akeneo:
  • Importer produkter via XML
  • Nem organisering og klassificering af produkter i kategorier
  • Tilføj ubegrænset antal attributter til dine produkter
  • Styring af sproglag på det enkelte produkt
  • Lav unikke beskrivelser til forskellige platforme (print, mobilvisning, webshop)
  • Se kvaliteten og færdighedsgraden af dine produktdata
  • Brugerstyring - bestem hvem som skal se hvad
  • Valideringsworkflow
  • Versionering og publiceringsstyring
  • Opret regler som styrer visninger
Akeneo er nemt og hurtigt at komme i gang med og tilmed gratis.

pim integration redweb

Multisprog og multiplatform tilpasset i et system.

Med de avancerede features i Vanir Commerce til at håndtere multisprog og ikke mindst et responsivt interface, kan Akeneo og Vanir Commerce smeltes sammen til en helstøbt løsning, optimeret til flere markeder og på tværs af platforme.

Du kan nemlig præsentere de data du ønsker til et bestemt land eller tilpasset til f.eks. på mobile devices. Det giver dig en frihed til at optimere dine beskrivelser til lige nøjagtigt det marked du sælger til. Vanir Commerce og Akeneo arbejder hånd i hånd med en smertefri, ubegrænset og skalerbar integration.


Optimering af processer, informationsflow og datavaliditet

Vil du gerne have fremtidssikret B2B eller B2C webshop fuldt integreret med PIM system og måske endda dit ERP system, så kan vi hjælpe dig i gang med Vanir Commerce. Vi overdrager et fuldt automatiseret system, som afsætter ressourcer i din virksomhed og giver dig tid til at sælge dine produkter i stedet for at fokusere på alt det administrative. Slut med at holde styr på regneark med produktdata og kunde/ordrehåndtering. Med Vanir Commerce og Akeneo PIM system er du klar til at tage markedsandele og sikre din virksomhed til den digitale fremtid.

Kontakt os i dag og hør nærmere hvordan du kommer i gang med din nye online shop.

 
Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail