B2B Pointsystem – Øg kundeloyaliteten

B2B Pointsystem


I vores B2B e-handelsløsninger er der mulighed for at handle på B2B-shoppen via point.


Med B2B pointsystemet øges kundeloyaliteten hos dine kunder og dine kunders kunder. Samtidig øger det motivationen for at handle på din shop, da man opnår en ekstra bonus udover selv købet. Det resulterer alt sammen i større omsætning på din B2B webshop.


B2B pointsystemet kan styres manuelt eller opsættes til at køre automatisk. Det er f.eks. muligt at tildele ekstra point til den mest købende virksomhed på shoppen når året er omme.
Et eksempel på en løsning med B2B pointsystem kunne være for butikker, som vil lade deres B2B kunders ansatte, handle nemt og hurtigt via point. Pointene kan f.eks. tildeles årligt eller for hver gang man handler med reelle penge på shoppen.


Et andet eksempel er firmajulegaver. Det er sjældent at én type vare gør alle ansatte glade. Hvis man tildeler hver person point de kan købe for, så kan de selv vælge lige den julegave som de ønsker.


Dette er blot 2 eksempler på hvordan vores B2B pointsystem kan benyttes. Vi kan selvfølgelig skræddersy det 100% til dine ønsker.


Vil du vide mere om B2B pointsystem? Vi står altid klar til at tage en uforpligtende dialog omkring vores B2B og B2C e-handelsløsninger og mulighederne med systemerne. Kontakt os på telefon: 23888777, eller udfyld vores formular, så vender vi tilbage til dig

 

Kontakt mig

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail