Sammensæt dit eget katalog
og spar tid på tilbudsgivning

B2B produktkatalog

Med redWEBs B2B e-handelsløsning er det muligt at få en kataloggenerator på dit site, baseret på dit varesortiment. Det giver både sælgerne og kundemedarbejderne mulighed for lynhurtigt at sammensætte et printklart PDF katalog, med de varer som kunderne ønsker i kataloget. Det sparer tid for både sælger og kundemedarbejderen, hvis tid kan investeres andre steder i virksomheden.

Hvis man ønsker det, kan kataloggeneratoren også tilgås direkte fra B2B kunden, så B2B kunden kan sammensætte et katalog til deres kunder. På den måde går der ingen administrationstimer gennem din virksomhed og du øger kundeloyaliteten for dine B2B kunder.

 

 

Produktark

Katalog generatoren kan som udgangspunkt generere en printklar side, af et enkelt produkt fra din B2B e-handelsløsning. Visuelt bliver kataloget meget pænere med PDF generatoren, end hvis billedet og beskrivelsen kom direkte fra PIM-databasen. Produktarket bliver nemlig designet i tråd med din virksomhedsprofil og efter dine ønsker og du bestemmer ligeledes hvilke data som skal med på produktet. Produkterne kan sorteres efter f.eks. mærke, kategori, underkategori, egenskab eller hvad der giver mening i netop din løsning. Kontakt os og hør nærmere.

 

 

Produktkatalog

PDF-kataloget giver dig eller dine B2B kunder mulighed for nemt at sammensætte det ønskede katalog ud fra dit varesortiment. Det foregår ved at man ”tilføjer” varerne, der skal være i kataloget til en kurv. Når man er færdig trykker man på print, hvorefter systemet automatisk sammensætter produkterne til et sammenhængende katalog. Hvert produkt kan få sin egen side i PDF’en med de tilhørende data. Med denne løsning kan du hurtigt sammensætte et katalog f.eks. årstidsbestemt eller på baggrund af en kundeefterspørgsel. Det sparer dig en masse penge i trykomkostninger og du kan yde en endnu bedre service til dine kunder, med et mere personligt katalog med deres produktpræferencer. Kontakt os og hør nærmere.

 

4-billede

 

Komplet Varekatalog

Ønsker du et komplet varekatalog med forside, indholdsfortegnelse og bagside er det også muligt at lave med redWEB’s B2B e-handelsløsning. Som ved produktkataloget tilføjer du de ønskede produkter til varekataloget. Når alle de ønskede produkter er tilføjet genereres en PDF med forside, indholdsfortegnelse, produkter og en bagside. På den måde kan du sammensætte et kundespecifikt varekatalog, pakket ind i et lækkert design med tilhørende kontaktoplysninger. Du sparer derved trykomkostningerne til dit årlige varekatalog og får et dynamisk redskab, som kan tilpasses hver enkelt kunde så du kan målrette kommunikationen til målgruppen.

 

Det opnår du med katalog generatoren:

  • Hurtig ekspedition på kundeefterspørgsel
  • Fleksibelt katalog - layout efter dine ønsker
  • Ubegrænsede produktsammensætninger
  • Gør dine kunder uafhængig af jeres åbningstider

Kataloggeneratoren kan skræddersyes til lige netop din virksomhed med de funktioner du ønsker. Hvis den ønskede funktionalitet ikke allerede findes, så kan vi udvikle den til dig.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail