aesirlogo

Konverter besøgende

til kunder med AESIR Content Marketing

 

Skab salg og mersalg med målrettet indhold, der tilpasser sig den adfærd, hver enkelt besøgende udviser på jeres site i forhold til søgninger og interesser.


Kontakt os direkte for en uforpligtende snak om, hvordan AESIR kan generere flere og bedre leads til din virksomhed, samt give kunderne en forbedret købsoplevelse.

Kontakt mig

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Optimeret kundeflows

Forbedre kundeoplevelsen ved at tilpasse sitets indhold på baggrund af kundernes adfærd.

Bestem hvad kunder ser

Segmenter jeres site og målret det til specifikke kundesegmenter, så det matcher kundernes behov.

Sælg mere

Optimer salg med indbyggede funktioner til splittesting og få indsigt i, hvilke elementer på sitet, der konverterer optimalt.
Effektivisér online-salget med en helt ny måde at tænke Content marketing

AESIR content marketing gør det nemt for jer at give jeres kunder en forbedret købsoplevelse, og med integreret splittesting finjusterer I let og løbende sitet, så konverteringsraten optimeres.

AESIR tilpasser kundeoplevelsen allerede ud fra, hvordan brugerne ankommer til jeres site. Mens sitet former sig efter de besøgendes adfærd, genereres der værdifuld viden til at optimere landingssider og målrette jeres brug af for eksempel billeder og sociale medier.

AESIR gør det nemt at generere og administrere nøje målrettet indhold til specifikke kundesegmenter. Anvend for eksempel en geografisk segmentering til vise relevante produkter eller lokale afdelinger og sælgere.

AESIR optimerer jeres salg med indbyggede funktioner til splittesting. Tag gættearbejdet ud af optimeringsprocessen og få tal på bordet, som fortæller jer, hvilket call-to-action eller hvilken farve og placering af købsknappen, der leder besøgende på jeres site videre i salgstragten.

Mere end 80 individuelle funktioner – og flere på vej

AESIR bliver løbende udvidet med nye funktioner, og vi lytter til vores kunders behov og prioriterer nyudvikling på jeres foranledning.

AESIR optimerer jeres site med:

  • A/B split test og dynamiske CTA moduler
  • Fuld analytics integreret i løsningen giver dig mulighed for test på indhold og effektmålinger, så bundlinieffekten bliver synliggjort.

  • Adfærdstilpasset indholdsvisning
  • Indhold, produkter, produktfotos, beskrivelser, kundedata, kundeadfærd, analyser alt samlet I en løsning. Automatisering af best practice for øget konvertering.

  • Cross filtering
  • Giv jeres kunder en hurtig genvej til det, de søger. Uanset om kunderne leder efter et produkt eller service, kan de finde det med denne filterfunktion.

  • Målrettet kommunikation
  • Løsningen tilpasser indholdsvisninger til den besøgendes søgning og interesser under besøget på dit site. Oplevelsen gøres mere interessant og muligheden for konvertering øges markant.

    AESIR har næsten helt sikkert lige de funktioner, I skal bruge. Og ellers er det bare at spørge, så udvikler vi dem til jer.

Kontakt mig


Derfor skal i vælge AESIR Content Marketing

AESIR giver jer et fuldt integreret og yderst brugervenligt content creation kit. 

Dynamisk styring af indholdet på jeres website kombineret med automatiserede splittests og omfattende analyseredskaber giver jer flere og bedre leads og gør det nemt at optimere konverteringsraten på jeres site. 

AESIR er udviklet af velprøvede kræfter med stor erfaring inden for best practice i online kommunikation og e-handel med markedspioneren Ronni K. G. Christensen i spidsen. 

Formålet er at løfte content marketing til et helt nyt niveau med funktioner, der giver mærkbare resultater på bundlinjen

 
Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail