Boligforeninger og ejendomsselskaber

Løsninger til boligmarkedet

Afsæt lejemål og spar tid på administration

Med en ordentlig webløsning, der kan boligselskaber og foreninger både afsætte lejemål hurtigere og spare tid på administration.

Vi har stor erfaring med at udvikle nutidige webløsninger til boligforeninger og selskaber. Vi står klar til at hjælpe dig med at få den perfekte webløsning.

Jeg vil gerne vide mere

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Skræddersyede løsninger til jeres behov

Vores webløsninger bliver udviklet med fokus på jeres behov og ønsker. Samtidigt har vi mange års erfaring med at udvikle sider der bedst muligt er tilpasset målgruppen. Det endelige produkt vil være en kombination af jeres ønsker og vores ekspertise.

Når man designer løsninger til boligmarkedet, så er det meget forskelligt hvilke behov den enkelte har. Vi designer og udvikler løsninger fra de mest simple informationssider til avancerede løsninger med integrationer til forskellige boligsystemer.

Om webløsningen

Webløsninger i dag er yderst individuelle i udseende, og vi har vores grafiske team til at specialdesigne hvert eneste individuelle website som bliver lavet til boligselskaber og andre typer at virksomheder og organisationer.

Fælles for bolig- og ejendomsadministration er målgrupper i form af boligsøgende og eksisterende lejere. For boligsøgende skal vi søge at fremvise ledige lejemål på en overskuelig og attraktiv måde.

I forhold til eksisterende lejere, har vi fokus på selvbetjening – Ikke mindst fordi nutidige lejere har forventning om ”at kunne selv” men i høj grad også for at mindske administration og spare tid på service til den enkelte lejer uden at denne bliver forringet.

Vi integrerer op mod jeres ejendomsadministrationssystem (webservice), således at I kun behøver at rette data et sted. Vi har integration mod boligportal, således at et ledigt lejemål automatisk bliver synligt her.


Boligapps

Mobile apps er et marked som er i kraftig vækst. 3 ud af 4 danskere har i dag en smartphone og mulighederne er enorme. Apps giver nogle spændende muligheder, som kan være med til at mindske administrationstiden for udlejer.

Vi kan tilbyde forskellige former for boligapps:

Fejlmeldingsapp

App til fejlmelding fra lejere, således at den enkelte lejer kan hente en app fra Appstore eller Google Play med DAB’s navn på. Igennem denne kan lejer fejlmelde et toilet som løber, eller anden fejl ved lejemål.

Mulighed for at tage et billede som automatisk havner hos f.eks varmemester/vicevært eller administration som skal tage stilling til fejlen.

Denne app er typisk sammenhængene med Hjemmesiden, således at den også kan indeholde en FAQ, som kommer fra hjemmesiden og opdateres her igennem.

App til intern arbejdsfordeling

App til varmemester/intern håndværker med opgaveliste for dagen – Kan spille sammen med fejlrapporteringer fra lejere. Har mulighed for tidsregistrering også. Der er en webadministration med, som evt. kan hænge sammen og være en del af hjemmesiden.

 


Om redWEB

RedWEB er et selskab specialiseret i moderne webløsninger baseret på OpenSource. Vi arbejder med forskellige brancher, herunder bolig- og ejendomsselskaber, hvor vi ikke kun laver hjemmesider, men fuldintegrerede løsninger, som taler sammen med administrationssystemer, ERP systemer, andre portaler.

Desuden udvikler vi app’s som letter administration, indsamling af informationer og andet som skaber værdi.

Redweb er 100% dansk ejet og beskæftiger ca. 50 medarbejdere.

Referencer på webdesign
Mere om vores webdesign
Om vores løsning til Osfb.dk
Mere om vores CMS system Joomla

 
Jim Vestergaard
C.S.O

Hvordan skal din virksomhedsidentitet være?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udvalgte referencer