Højskoler og efterskoler

Webløsninger til skoler

Få øget tilgang af kommende elever

Enhver efterskole eller højskole, bør være med på noderne og benytte sig af at målgruppen er meget aktiv på internettet. Ved hjælp af et moderne CMS, kan kommunikationen målrettes og I kan sikrer flere elever på næste hold på jeres skole.

Vi har stor erfaring med at udvikle succesfulde websites til både efterskoler og højskoler.

Jeg vil gerne vide mere

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Unikt design- og projektforløb

Hos redWEB der udvikler vi ikke samlebåndsløsninger – alle vores webløsninger bliver skræddersyet den enkelte kundes behov og målgruppe, så resultatet bliver bedst muligt. Udarbejdelsen af websiden er en proces, hvor i bliver inkluderet i alle aspekter og hele processen.

En typisk fremgangsmåde vil se således ud:

Workshop

I samarbejde med Jer finder vi frem til skolens DNA, som jeres kommende hjemmeside gerne skal afspejle – Målrettet mod de elever, som søger jeres profil.

Wireframe

Dokumentation af workshop, struktur på hjemmesiden og flowchart til at få flere henvendelser – Jeres sikkerhed for et gennemtænkt projekt.

Design

Moderne webdesign udført af et stærkt team af designere, som fortæller jeres historie på nettet. Vi arbejder med designet så det passer til netop jeres koncept, og som moderne webdesignere, er vi med helt fremme når nye tendenser rør på sig.

CMS implementering

Vores udviklere koder det godkendte design til den egentlige hjemmeside med den opsætning af formularer, moduler og evt. ekstratilkøb som er besluttet.

Uddannelse & indhold

Her starter Jeres arbejde – I skal lære jeres nye hjemmeside at kende. Med udgangspunkt i et kursus, skal I lære hvordan i kan fylde indhold, billeder og tekster på hjemmesiden. Som udgangspunkt kan I rette i alt på hjemmesiden, og I skal lære at bruge alle nye værktøjer.

 


Mobile apps målrettet skoler

Udover at designe hjemmesider, så er vi også et decideret udviklingshus. Et af vores specialer er at udvikle apps til mobiltelefoner. Højskoler og efterskoler er et godt eksempel på en målgruppe hvor de mobile apps kan være rigtig effektive.

Vi har f.eks. udviklet en app, hvor skolen kan sende de såkaldte pushbeskeder til eleverne, det kan f.eks. være hvis en time er aflyst. På den måde kan man hurtigt og nemt kommunikerer budskaber.

Læs mere om vores app udvikling.


Stor erfaring med hjemmesider til skoler

redWEB er en dansk ejet virksomhed med mere en 40 ansatte. Vi har speciale i OpenSource systemet Joomla og laver app’s i samspil med hjemmesider.

Vi elsker at lege og udfordrer os selv på morgendagens muligheder i teknologiens verden. Vi har stor erfaring med at designe og udvikle hjemmesider til højskoler og efterskoler.

Hvis du er interesseret i en webløsning fra redWEB, så er du meget velkommen til at kontakte os - vi står altid klar til en uforpligtende snak omkring webløsninger og jeres behov. 

Se vores webdesign referencer
Mere om webdesign
Læs mere om Joomla

 
Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Udvalgte referencer