Specialdesign og trykvirksomheder

Fra web til tryk

Specialdesignet tryk fra web til produktion

Vi tilbyder specialudviklede moduler som er målrettet B2B og B2C virksomheder, der arbejder med specialdesign og tryk.

Vi har stor erfaring med at udvikle software, hvor brugeren har mulighed for at manipulere med grafisk design direkte på websitet, hvorefter det kan bestilles og sendes til tryk.

Vores software kan kombineres med vores andre eksisterende webløsninger som f.eks. betaling, økonomistyring, mv. 

Jeg vil gerne vide mere

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Eksempler på integrationsmuligheder:

 • Det kan f.eks. være arbejdstøj, hvor man vil have specialtryk på tøjet, hvor brugeren har mulighed for at uploade logo + tekst og vælge placering af trykket.
 • Det kan være grafisk design, f.eks. klistermærker, hvor brugeren kan vælge design eller lave sit eget, hvorefter det kan sendes direkte til tryk hos virksomheden i det rigtige format.

Vi kan programmere alle slags løsninger til dig og gøre det effektivt, da vi allerede har meget erfaring med at lave løsninger indenfor tryk og grafisk design.

Webdesign

Et ordentligt webdesign betyder alt i dag. Hvor bedre designet er, desto større konverteringsrate vil man opnå. Vi har stor erfaring med at designe kvalitets webdesign, som bliver tilpasset den pågældende målgruppe.

Vores grafiske team designer alle sider individuelt på baggrund af vores ekspertise og jeres ønsker. Alle vores design er selvfølgelig responsive, så det tilpasser sig mobile enheder.

 


Muligheder

Det er meget individuelt hvad den enkelte kunde efterspørger. Herunder kommer der en oversigt over moduler som ofte er relevante for vores kunder i design og tryk branchen:

Designermodul

Vi udvikler avancerede designermoduler, hvor der er mulighed for at integrere alle former for grafisk design, som derefter kan eksporteres til tryk.

Salgsmodul

Vores salgsmodul kan tilpasses iPads. Der er mulighed for bestillingsmodul, kundeprofil, sælgerprofil og provisionsberegning.

Gaveshop

Vi har gode erfaringer med at udvikle specielle gaveshop løsninger, både til B2B og B2C. Vores system kan håndtere julegaver og pakkelister. Derudover så er der mulighed for en individuel virksomhedsside og medarbejder import.

Produktkatalog

Vi har et avanceret produktkatalog, som både kan målrettes almindelige kunder, men for leverandører kan der også opsættes en B2B webshop med login. Der er mulighed for pris- og produkt differentiering, ordrehistorik, segmenteret nyhedsbrev, mm.

Integration

Vi tilbyder forskellige former for integration med eksisterende systemer.

Eksempler

 • Filbaseret integration.
 • SOAP
 • Navision, C5, economic, etc..
 • Fragt (Post Danmark, GLS, mv).
 • Vareimport

Salgsmodul

For f.eks. kørende sælgere, der tilbyder vi et salgsmodul som er iPad tilpasset. Der er et bestillingsmodul, kundeprofil, sælgerprofil og provisionsberegning.

Medarbejder login

Med mulighed for:

 • Kundestyring
 • Pointstyring
 • Produktvalg fra kunder
 • Saldo kontrol
 • Profil og str. oversigt

 

SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er et af de vigtigste punkter, hvis man ønsker at sælge online. Vores software er udviklet med stor fokus på SEO, så du får et system der teknisk er optimeret til at performe bedst muligt i søgemaskinerne. Desuden står vi klar til at hjælpe med vores ekspertise, vi har stor erfaring med alle former for søgemaskineoptimering og de rette værktøjer.

 


Om redWEB

redWEB er en dansk ejet virksomhed med mere end 40 ansatte.

Vi har mange års erfaring med webdesign og software udvikling. Vi ved at ingen løsninger er ens, så derfor kan vi skræddersy løsninger 100% efter dine behov.

Det er lige meget om du søger en simpel informationsside om dine produkter eller du ønsker en avanceret B2B webshop med forskellige forhandler logins og mulighed for at uploade grafisk design direkte til tryk.

Vi laver alle slags løsninger. Er du interesseret i at vide mere, så står vi altid klar til en uforpligtende samtale om dine behov og hvad vi kan byde ind med i forhold til opgaven.

Se vores webshop referencer
Mere om webdesign

 
Jim Vestergaard
C.S.O

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail