Læs om redMAILSHOP her

redMAILSHOP

Integrer dine redSHOP produkter direkte i dine nyhedsbreve

Vil du gerne spare tid på dine nyhedsbreve og øge din konverteringsrate? Så tilbyder vi et nyt plugin til redSHOP og Acymailing, som hjælper med at øge din konvertering på dine nyhedsbreve og spare tid på opsætningen af nyhedsmails.


Hvad er redMAILSHOP?

 

Med redMAILSHOP slipper du for at bruge lang tid på at indsætte dine produkter i dine nyhedsbreve. Du kan nemt og hurtigt vælge, hvilke produkter du vil reklamere for i dit nyhedsbrev, hvorefter de automatisk bliver integreret i nyhedsbrevet.

Direkte fra nyhedsbrevet kan dine kunder klikke for at læse mere om produktet hvorefter de sendes direkte ind på produktsiden. Man kan også klikke på ”Tilføj til kurv” – så ryger man til produktet og det bliver lagt i kurven.
Så redMAILSHOP hjælper med at øge konverteringen på dine nyhedsbreve, ved at gøre det nemt og hurtigt for dine læsere at bestille dine gode tilbud.

 


Hvordan virker redMAILSHOP?

 

redmailshopoutputFor at få det hele til at virke skal vi tilpasse vores plugin til din redSHOP- og Acymailing installation.
Når det er gjort opsætter vi en pæn nyhedsbrevsskabelon, som passer til dit design og som gør det nemt for dig at bruge funktionaliteten fremover.
Når det hele er opsat, så er brugen af redMAILSHOP simpel. Man vælger med få klik det produkt man vil markedsføre, hvorefter det automatisk bliver tilknyttet til nyhedsbrevet. Man kan tilføje så mange produkter man ønsker.

Plugin, installation, opsætning og tilpasning af template koster 5.995,-.

Kontakt os hvis du vil vide mere om redMAILSHOP eller bestil det gennem formularen til højre.

Jim Vestergaard
C.S.O

Hvordan skal din virksomhedsidentitet være?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

Bestil HER:

Required
Required
Required
Required
Required