Google Merchant XML Feed

Google Merchant XML Feed

 

Google har åbnet op for Google Merchant i Danmark og dermed muligheden for produkt integration til Adwords.

Det betyder at det nu er muligt at lave ”Product Listing Ads”, hvilket på dansk betyder at det nu er muligt at opsætte produktannoncer i søgeresultaterne - med tilhørende pris og billede.


Hvad er Google Merchant?

Google Merchant er et stærkt værktøj, hvor du kan uploade butiks- og produktdata direkte til Google og gøre det tilgængelige i primært Google Adwords, men også Google Shopping, som dog endnu ikke er tilgængeligt i Danmark.

Det er hovedsagligt Adwords delen som pt. er interessant med danske øjne. Det er en smart metode til at få øget synlighed i Google.

Annoncerne vises på søgninger, hvor Google mener at brugeren efterspørger et bestemt produkt. Som udgangspunkt vises annoncerne ikke på generiske søgninger, som f.eks. ”Sko”, men søger du f.eks. efter et bestemt skomærke + modelnavn, så vil man have mulighed for at få vist sin produktannonce.

Da produkt annoncerne er så målrettet og specifikke, der giver de typisk en højere konverteringsprocent til lave priser pr. klik. Det er især interessant, hvis man har et bredt produktudvalg.


Joomla - Google XML feed

Produkterne i redSHOP eksporteres automatisk til XML filer i et feed. Feedet bliver automatisk opdateret via cronjob, hvilket betyder at når vores Google Merchant feed er opsat, så er det så vedligeholdelsesfrit som det kan være. Priser, varestatus og alt andet relevant data, det bliver automatisk opdateret via feeden. 


Lad os klare integrationen

Lad os stå for integrationen fra redSHOP til Google Merchant og opsætningen i Adwords.

Vi har udviklet et plugin som tillader automatisk integration fra redSHOP til Google Merchant, hvilket derefter kan opsættes som Google Adwords annoncer, der kræver minimal vedligeholdelse.


Hvis du er interesseret i at vide mere om redSHOP og Google Merchant, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 23 888 777. Du kan også bestille vores løsning direkte her

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Vi har lavet Google Merchant XML Feed for: