Hacket Joomla?

Er du blevet hacket?

- Vi hjælper med at genskabe dit site

Er din Joomla hjemmeside blevet hacket, så lad redWEB rense den for dig.

Hos redWEB har vi stor erfaring med at få hackede Joomla hjemmesider tilbage på benene igen. Ofte skyldes hackede Joomla hjemmesider og webshops et svagt kodeord eller at selve Joomla kernen og/eller 3. parts komponenter ikke er opdaterede. Selvom Joomla faktisk er et af de mest sikre CMS’er, så er det vigtigt at du holder din Joomla installation opdateret.

Vi løser alle typer af hackede Joomla hjemmesider, hvad enten siden er lagt helt ned, eller om der er tale om utilsigtede reklamer i bunden af dit site. Som landets førende Joomla konsulenthus har vi ekspertisen til at få dit hackede website renset og op at køre på rekordtid.

 


Hvordan renser redWEB min hackede Joomla hjemmeside

Første trin er en dybdeanalyse af hele websitet og alle filer. Her gennemsøger vi samtlige filer og mapper og identificerer angrebne filer samt alle de filer som måtte være ændret i forhold til Joomlas originale filer.

Herefter ligger vi en slagplan og gør klar til at rense websitet. Det foregår ved at vi dybderenser det og ser efter typiske spor, mens vi også tjekker efter modificerede filer fra Joomla kernefilerne. Den vigtigste ingrediens er vores lange erfaring fra analyse af mere end 10000 Joomla sites.

 

Hvad koster rensning af et hacket Joomla website?

Analyse og rapport af infektion koster kr. 995,- eks. moms

Det er svært at give en fast pris på at få dit website renset da et hacket Joomla website kan have forskellige årsager og grader af infektion. De fleste websites kan renses indenfor 1-2 timer á kr. 850,- i timen eks. moms.

Bestil en analyse og rapport her og få et tilbud på rensningen.

Klik her for at bestille

 


Hvordan kan jeg se mit Joomla website er hacket?

Der findes både synlige og usynlige Joomla hacks som kan ramme dit website. Synlige Joomla hacks ses blandt andet ved at forsiden ændres til noget andet, eller der kommer en pop-up med advarsler om at ”webstedet kan beskadige din computer”.

Andre synlige hacks kunne være at siden er lagt helt ned, eller utilsigtede reklamer vises i bunden af dit website. Disse hacks er relativt nemme at finde, hvorimod de usynlige Joomla hack kan hærge dit site i længere tid inden du opdager det. Her er 3 eksempler på usynlige Joomla hacks.

  • SEO hacks som har synlige eller usynlige links til diverse eksterne sider som ødelægger din søgemaskineværdi
  • Spam hacks hvor dit website agere spammaskine og står og udsender tusindevis af emails i dit navn
  • Phising angreb hvor dit website bruges af it kriminelle til at lokke kreditkort info eller bank data ud af besøgende på skjulte undersider

Hvordan undgår jeg at min Joomla hjemmeside bliver hacket?

Den nemmeste måde at undgå en hacket hjemmeside er ved at holde din Joomla hjemmeside og dine komponenter og plugins opdaterede. Det kan være en god idé også at blokere adgang fra lande som er kendte for ofte at angribe websites. Det er f.eks. ikke sikkert at besøgende fra Uganda eller Kina er relevante på dit site.

Derfor kan det betale sig at op sætte en firewall for at blokere de mest kendte lande. Hos redWEB tilbyder vi en kombineret Opdaterings- og vedligeholdelsespakke hvor vi holder øje med dit website og opdaterer det for dig.

Hvis dit website er hacket kan du med fordel bestille sikkerheds- og vedligeholdelsespakken i samme ombæring, så giver vi dig analysen gratis til en værdi af kr. 995,-

Klik her for at bestille


Benytter du et ordentligt kodeord?

Mange hjemmesider bliver hacket på grund af for dårligt valg af password. Hackerne afprøver automatisk ekstremt mange password varianter – indtil de rammer det rigtige kodeord.

Derfor skal du ikke bruge svage kodeord som f.eks:

  • 123456
  • Password123
  • Qwerty

Et stærkt password består typisk af mindst 9 karakterer, med både små og store tegn, specialtegn og tal. Hvor længere og mere tilfældigt, desto mere sikkert.

 
Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail