Hvad koster en app?

Hvad koster en app? Det spørgsmål kan være svært at give et entydigt svar på, da krav til apps størrelse og funktionalitet kan variere en hel del. Hvad koster det at bygge en bil? Skal det være en 2 cylinderet Trabant eller snakker vi en Ferrari med automatgear og læderkabine?

Kontakt mig

 

Bemærk: Vi yder dog ikke gratis hjælp med skoleprojekter og lign. 

 

Prisen på en app varierer efter behov

Når vi skal udregne prisen på en app har vi en række faktorer vi går ind og kikker på.

Første del af processen er ide-fasen, hvilke krav er der til appen, hvad skal den kunne funktions- og designmæssigt? Her er det vigtigt at prøve at definere sine krav så konkret og detaljeret som muligt. Hvad skal brugeren kunne bruge appen til? Hvilke data skal appen indeholde og hvilke funktioner skal være tilgængelige? Er der en tråd i det grafiske design der skal følges?

Når kravene er på plads, kan vi lave et tidsestimat over time forbruget. Man skal være opmærksom på at en app visuelt kan virke meget simpel, men inde bagved kan den være omfangsrig og kompleks programmeret, for at kunne imødekomme specielle designede funktioner.

 

Godt design tager udgangspunkt i wireframes

I næste del af processen går vi i gang med at opbygge en wireframe over appen. Kort fortalt kan man sammenligne en wireframe med grundtegningen af et hus. Vi finder ud af hvordan strukturen skal være bygget op, hvordan man kommer rundt i appen og hvordan brugeren skal integrere med appen. Det er også her vi starter de indledende tests på designet.

Når wireframen er på plads tager designteamet over. Her er især fokus på usability – det skal være så brugervenligt og intuitivt som muligt. Designet skal give mening i forhold til indholdet og være med til at gøre appen en god oplevelse. Når wireframe og design er på plads, skal programmeringen integreres.

 

Få en pris på udvikling af din app

Vi vil meget gerne høre mere om din idé til din App. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din app.

 

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail