Job hos redWEB - Skab din karriere sammen med os!

Hvad er karriere? Hos redWEB forstår vi din karriere som den langsigtede indsats, du lægger i dit arbejdsliv, og de muligheder, det giver dig, for at prøve nyt og for at videreudvikle dine kompetencer.

Hos os er der ingen grænser, når det kommer til din karriere, for vi er stadig en voksende virksomhed. Vi har derfor brug for omstillingsparate medarbejdere, som er parat til at takle de udfordringer, der kommer, med virkelyst og initiativ.


Godt arbejdsmiljø

Hos redWEB lægger vi vægt på, at vores medarbejdere holder af deres arbejde, og derfor gør vi meget for det gode arbejdsmiljø. Det er vigtigt, at vi alle har det sjovt og kan lide at være her, for vi tror på, at folk skaber de bedste resultater, når de har det godt. Hos os er det lysten, der driver værket, og det er den gode stemning, der skaber rammerne for, at alle yder deres bedste.


Send os din ansøgning

Selvom vi ikke skulle have en ledig stilling, der passer dig lige nu, så hører vi meget gerne fra dig alligevel. Hvis vi ikke har et job til dig nu, gemmer vi din ansøgning, og så hører du formentlig fra os, når vi mangler en med dine kompetencer. Send din ansøgning til job@redweb.dk

 

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail