Joomla Webdesign - DK's største Joomlahus!

Joomla Webdesign

 

Har du brug for en professionel webløsning, hvor alt er muligt og du ikke låses af abonnementer og faste udgifter, er der ingen vej uden om Joomla. Med over 35 millioner downloads og nogle af verdens største virksomheder som brugere, er du i helt trygge hænder.

Vi er Danmarks største Joomlahus, og eksperter i Joomla webdesign. Vi ved, hvad der skal til for at skabe konkurrencedygtige webløsninger. Vores kompetencer strækker sig fra analyse og over konceptudvikling til design, programmering, markedsføring, apps og spiludvikling.

Joomla er communitydrevet og det betyder, at kernen og funktionaliteten er drevet af tusindvis af professionelle udviklere og designere verden over. Med Joomla er det nemt og enkelt for dig at vedligeholde og opdatere din hjemmeside og du kan altid udbygge med ny funktionalitet, som f.eks. en webshop.Jeg vil gerne vide mere

 

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Hvad med licenser og afgifter?

Efter mange års erfaring fra vores færden i webverdenen er vi overbeviste om, at Joomla er det bedste CMS for pengene. Det er nemlig gratis!

At Joomla er et super brugervenligt OG gratis open source CMS, er jo faktisk ikke til vores fordel. Det betyder nemlig, at du ikke har brug for os i dyre domme. Når vi anbefaler det alligevel, er det fordi, vi ikke kan lyve os fra, at Joomla bare er det bedste. We can’t help falling in love with Joomla – igen og igen og igen.


Dækker Joomla mine behov?

Joomla kan alt det, du har brug for. Det er nemlig et voksent CMS med rigtig mange professionelle udvidelser. Der findes utallige færdigudviklede komponenter og findes de ikke, kan vi udvikle dem.

Vi ved, at det betyder meget for dig, at arbejdet med din hjemmeside er enkelt og lige til, så du kan koncentrere dig om at passe virksomheden. Derfor afslutter vi ofte vores projekter med at tilbyde solid undervisning i Joomla, og de funktioner på hjemmesiden som du kommer til at bruge dagligt.

 


Verdens bedste CMS:

Med Joomla får du alt det bedste samlet i ét CMS. Det er enkelt og nemt at bruge, og du møder ikke begrænsninger i, hvad der er muligt. Med over ti tusind extensions og plug-ins er mulighederne næsten uendelige. Der kan desuden altid laves professionelle og lækre udvidelser skræddersyet til dit behov.

Her kan du få lidt mere indblik i, hvad Joomla bl.a. kan gøre for dig:

Læs mere om teknisk udvikling i Joomla
Med Joomla er sikkerheden i top
Læs mere om Joomla CMS

 
Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail