Joomla udvikling

Joomla udvikling

 

Når teknikken spiller..

glemmer du helt, at den er der!


Har du brug for at få udbygget en eksisterende Joomla installation med nye moduler? Eller skal du have bygget noget op fra bunden?
Vi er specialister i at udvikle skræddersyede webløsninger, som sætter brugerne i centrum og giver unikke oplevelser. Læs mere herunder eller bliv ringet op til en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Teknisk udvikling

Vores tekniske kompetencer dækker en lang række områder, både indenfor Joomla udvikling og generel teknisk udvikling:


Læs mere om hvad vi kan her

 


Hosting

Mangler du et sted, hvor du får et godt og sikkert webhotel til din hjemmeside?

Vi har en unik hosting-løsning, specielt sat op til Joomla CMS. Oppetiden er i top, der er backup hver nat og du har mulighed for at få en sikkerhedsespakke, så du ikke er så udsat for at blive hacket.

Læs mere om vores hostingmuligheder her


Moduler og komponenter

Vi har udviklet rigtig mange moduler og komponenter til Joomla. Heriblandt en af de mest populære webshops, et event/kalender system, samt et system, der gøre det meget nemmere for dig at oprette lækkert indhold på din hjemmeside eller webshop. Og vi kan altid tilpasse helt til dine ønsker.

Kender du det: Du har en vildt god idé, men er blevet afvist af udviklere, der sagde, at det ikke kunne lade sig gøre? Vi er altid med på at skabe nyt. Her bliver du ikke afvist og vi undersøger gerne, hvad det vil kræve, at få dine idéer til at lykkedes.

Brug for ekstra funktionalitet?

 


Spiludvikling og apps

Har du brug for en app som supplement til din hjemmeside? Eller står du med et stort projekt, hvor du skal have udviklet et online spil? Vi har både programmørerne og de kreative hoveder, der kan løse opgaven. 

Læs mere om vores tilgang til app-udvikling her.

Derudover har vi stor erfaring med digitale undervisningsspil til børn. Læring må gerne være sjovt og udfordrende.

Læs mere om spiludvikling her

Vi kan hjælpe dig med: