Om Joomla - Hvad er Joomla CMS?

Joomla er formentlig verdens mest udbredte CMS og der er god grund til, at Joomla er blevet så populært. Joomla er open source og det betyder blandt andet, at det er gratis. Det betyder også, at programmeringskoden til systemet er frit tilgængelig. Derfor kan brugerne af Joomla tilpasse systemet til deres egne behov og i sidste ende skabe deres egen udgave af Joomla. 

Her er 5 af de mange gode grunde til at vælge Joomla CMS:

  • Økonomien: Der er ingen licenser og abonnementer.
  • Ejerskabet: Webløsningen og hele kildekoden er din (open source)
  • Support: Joomla har flere tusind udviklere og supportere bag sig i hele verden. Alt er tilgængeligt og alt er muligt.
  • Brugervenligheden: Det er nemt at gå til, udbygge og vedligeholde.
  • Tryghed: Det er et af verdens største CMS systemer og anvendes i stor stil af både det offentlige og private virksomheder.Joomla - Verdens bedste CMS

Joomla er i flere omgange kåret som verdens bedste open source CMS, og det er ikke kun fordi systemet er så let at tilpasse til den enkeltes behov.

Hvis du er en ganske almindelig it-bruger, som ikke har kendskab til programmering, vil du i høj grad sætte pris på, at Joomla er så brugervenligt, som det er. Joomla er nemlig let at arbejde i, også selvom du ikke har erfaring med brugen af CMS. Det bedste er, at selvom Joomla er enkelt, sætter det ikke grænser for, hvad der kan lade sig gøre.


En fleksibel løsning som dækker alle behov

Hos redWEB har vi specialiseret os i at levere websites baseret på Joomla. Når vi har valgt Joomla, er det, fordi Joomla giver den bedste mulighed for at kreere skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi kan hele tiden udvikle vores egne specialkomponenter til systemet, fordi det er open source, og derfor leverer vi produkter af meget høj kvalitet.

Vi er altid klar til at tage en snak om Joomla og dets muligheder, så kontakt os gerne for mere information.

Jim Vestergaard
C.S.O

Hvordan skal din virksomhedsidentitet være?


Tlf. 22 91 96 84
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail