Opgradering - Få opgraderet dit site fra Joomla 1.5 eller 2.5 til 3.x

Bedre sikkerhed, forbedret funktionalitet og mere fremtidssikret. Det er 3 hurtige grunde til at du bør opgradere din gamle Joomla installation i dag. Vi kan lave en Joomla opdatering for dig.

 

Joomla 1.5 eller 2.5 til 3.4 migrering

Benytter din hjemmeside 1.5 eller 2.5 versionen, så er det på tide at opdatere til version 3.X

Joomla 1.5 og 2.5 er nået til EOL (End Of Life) og bliver ikke længere opdateret. Det betyder f.eks. at der ikke længere bliver udgivet sikkerhedsopdateringer, hvilket kan betyde at din hjemmeside kan blive udsat for hackere og lignende.

Kontakt mig


Hos redWEB anbefaler vi at opgradere til 3.4.X

I Joomla 3.x versionerne, der har Joomla skiftet strategi. Joomla bliver løbende opdateret og man kan opdatere med 1-click updateren. Opdateringerne vil komme med kortere mellemrum.

Derfor skal du opgradere Joomla nu

Som nævnt så kan der opstå sikkerhedsproblemer med Joomla 1.5, da den ikke længere bliver sikkerhedsopdateret, men et andet vigtigt argument er funktionaliteten i Joomla  3.4. I forhold til 1.5 og 2.5 får du:

  • Større fleksibilitet - Sektioner er fjernet til fordel for kategorier i ubegrænsede niveauer. Du er altså ikke længere låst til sektion/kategori/artikel, men kan have f.eks. kategori/kategori/kategori/artikel.
  • Bedre brugerkontrol - Adgangskontrolsystemet er ændret markant, og du kan nu oprette egne brugergrupper, og definere hvilke adgangsniveauer forskellige grupper skal have.
  • Hurtig opdatering - Indbygget opdatering af Joomla softwaren og af de udvidelser der understøtter denne nye funktionalitet. Du vil blive notificeret via et ikon i kontrolpanelet, og kan opdatere med nogle få klik.
  • Hurtig omstrukturering - Kopiering og flytning af forskellige emner, kan nu gøres i batch-proces hvor mange kan flyttes samtidig.
  • Multisprog - Flersprogfunktion er udbygget og du kan nu køre flere sprog uden brug af ekstra udvidelser. Installation af sprogpakker direkte via administrationen.
  • Bedre skabeloner - Skabeloner er forbedret og der kan nu anvendes skabelon stile, i stedet for flere skabeloner.
  • Intuitivt brugerinterface - Brugerinterface er forbedret og ensrettet, og du kan nu f.eks. for en artikel Gemme, Gemme og Oprette ny, eller Kopiere.
  • Bedre SEO - Søgemaskineoptimering udbygget og der kan anvendes unicode i URLs og metadata kan tilføjes kategorier.
  • Bedre søgemuligheder - Smartsøgning tilføjet, hvilken giver en avanceret søgefunktion.
  • Fjerne 404 sider - Redirect funktion med mulighed for selv at omdirigere ugyldige gamle URLs

Vær sikker på at du kan bruge de nyeste extensions

Vores erfaring er at mange komponenter og moduler ikke længere opdateres til de ældre versioner af Joomla. Så vil du være sikker på altid at kunne installere de nyeste og mest sikre versioner, er det endnu en god grund til at opgradere. Du har desuden mulighed for at lade os klare vedligeholdelsen. Du kan læse mere om vores vedligeholdelsespakke her.


Migration fra Joomla 1.5

Vi kan migrere din nuværende Joomla 1.5 eller 2.5 løsning til Joomla 3.x, så alle artikler og alt indholdet følger med. Vi kan selvfølgelig også opdatere Joomla 2.5 til Joomla 3.x. Vi starter dog med at gennemgå din side, så vi er sikre på at de moduler og komponenter du bruger også fungerer i de nye versioner. Det er derfor meget individuelt hvad det kræver.

Der kan være mange gode grunde til at opgradere din Joomla installation. De nyere versioner er generelt mere sikre, og der er sket rigtig meget på funktionalitet og brugervenlighedsfronten de seneste år. En nyere version kan være tidsbesparende i det daglige og de mange nye funktioner og muligheder sikrer at du altid er med.

Er du interesseret i at få opdateret din Joomla 1.5 eller 2.5 side, så udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Required
Required
Required
Required

Jerri Christiansen
Frontender

Har du brug for hjælp til opgraderingen?


Tlf. 23 888 779
jerri@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail