Kompetencer

Vores kompetencer

kompetencer kompetencer

Sammen bygger vi

fremtidens webløsninger

Vi er over 40 dedikerede medarbejdere der alle brænder for det, vi laver. Det betyder, at vi altid udvikler komplette løsninger, hvor alle de vigtige fagområder er i spil. Vi har medarbejdere, der er specialiserede i alt lige fra analyse, konceptudvikling og design til teknisk udvikling, søgemaskineoptimering og spiludvikling.

Læs mere herunder, eller bliv ringet op til en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din

Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Analyse

Analysearbejdet er grundlaget for at de webløsninger vi designer og udvikler bliver gennemtænkte, brugervenlige og konverterer godt.

Hjemmesiden eller webshoppen skal ikke bare se godt ud og have smarte funktioner, der skal også være en mening bag. Vi målretter f.eks. arbejdet med hjemmesiden gennem splittests, brugertests og arbejde med din virksomheds online-strategi. Det gælder både før og efter din hjemmeside er gået i luften.

Læs mere om strategi og analyse

Analyse er vejen frem når man laver webløsninger

Designet tager udgangspunkt i analyser

Design

Allerede fra de første skitser tager vi udgangspunkt i de informationer, analysearbejdet har givet os. Vores overordnede mål er at udvikle et design, der også virker i praksis. Det vil bl.a. sige, at det er brugervenligt og leder fokus hen på de rigtige steder.

Din visuelle identitet på nettet er dit tydeligste ansigt udadtil. Det er dét, dine kunder og samarbejdspartnere husker. Derfor er designet en meget central del af vores arbejde. For at få designet til at spille i praksis, skal det være brugervenligt og her anvender vi bl.a. usabilitytests og wireframes. 

Læs mere om vores designkompetencer her


Udvikling

Når teknikken spiller - glemmer du helt, at den er der. Det er grundlaget for vores udviklingsarbejde. Det er udviklernes arbejde, der er magien i de helstøbte og lækre webløsninger. Vi er altid klar til at tage udfordringen op og skabe nyt.

Med over 20 dedikerede udviklere er alt muligt. Er der en helt speciel funktionalitet, du har brug for, er det helt sikkert noget, vi kan finde ud af. Udover alm. hjemmesider og webshops, udviker vi bl.a. også apps til iphone og android, samt spil og quizzer til børn og voksne.

Læs mere om vores udviklingsarbejde

Forside Udvikling


Forside Markedsføring

Markedsføring

Det er her, der virkelig kan gøres en forskel, når din hjemmeside er gået online. Her kan vores eksperter i SEO (Søgemaskineoptimering) hjælpe dig med at komme frem på Google.

Vores store viden og erfaring med nyhedsbreve, sociale medier, bannermarkedsføring og kampagner på nettet får din konvertering i top.

Læs mere om online markedsføring