Mobile hjemmesider - Ser din webløsning godt ud over alt?

Vi designer mobile hjemmesider

Op mod 50% af befolkningen havde i 2012 smartphones og antallet af tablet-ejere er stærkt stigende. En af de primære funktioner på de nye enheder er simpel webbrowsing. Skræmmende nok tager de færreste hjemmesider sig godt ud på telefonen eller den nye tablet og de kan være ret besværlige at anvende. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Det handler om at gøre både design og programmering klar til de mobile enheder.

For mange er der ingen vej uden om at de bliver nødt til at være mobile. Hvis du gør din hjemmeside tilgængelig for mobil og tablet-brugere, får du også en mere nær relation til kunderne. Du er pludselig altid med og er til stede, når de har brug for dig, fordi du nu også er med i lommen, tasken og ved sofaen. Er din hjemmeside tilpasset til de nye tider?

Kontakt mig

 

 

Joomla hjemmeside med responsive design

For få år siden var en speciel mobil udgave af hjemmesiden den bedste løsning, men i dag forventer de besøgene ofte den fulde oplevelse og adgang til hele din hjemmeside. Samtidig er der meget stor forskel på skærmstørrelserne. Løsningen er at få hjemmesiden udviklet i responsive design. Det betyder, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen og man har, hvis det ønskes, altid fuld adgang til hele hjemmesiden. Det kræver teknisk snilde og godt design. 

Vi ved, hvad brugerne efterspørger og når det gælder hjemmesider, der tager sig godt ud på alle enheder, så er vi eksperter. Uanset om du besøger hjemmesiden med din iPhone, tablet eller direkte i browseren, så skal den spille maks.

Mange af de nye Joomla templates, vi udvikler, er med responsive design og vi anvender Twitter Bootstrap som den tekniske base. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at se godt ud og fungere optimalt, uanset hvor man møder dig. Vi udvikler selvfølgelig også webshops med responsive design.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail