Konkurrentanalyse - Få overblik over dine konkurrenters SEO indsats

Konkurrentanalysen er et godt udgangspunkt for din egen SEO-strategi. Når du ved, hvilke søgeord dine konkurrenter satser på, har du nemlig en god baggrund for at beslutte, hvilke søgeord du selv vil satse på.

I konkurrentanalysen ser vi på dine nærmeste konkurrenter – hvilke søgeord vil de gerne findes på, og hvor de er placeret i søgeresultaterne.

Konkurrentanalysen – En unik dynamisk analyse

Konkurrentanalysen er dynamisk, hvilket vil sige, at den vil se forskellig ud, alt afhængigt af de virksomheder, den skal omhandle. Det er ikke en liste, vi kan krydse af, da det netop er forskelligt, hvad der er relevant at fremhæve i analysen.

Kort fortalt er vores konkurrentanalyse et øjebliksbillede af dine konkurrenter:

• Hvilke søgeord satser de på?
• Hvordan optimerer de i forhold til de søgeord?
• Hvor højt ligger de på søgeordene?
• Har de nogen unikke budskaber, de gerne vil igennem med?

Konkurrentanalysen er uforpligtende, og du binder dig ikke til noget. Du kan sagtens bruge den til selv at arbejde videre med SEO på dit website. Den kan naturligvis også bruges som udgangspunkt for, at vi går i gang med at optimere for dig.

Konkurrentanalysen er sammen med vores SEO rapport et glimrende afsæt, når du gerne vil lave en seriøs indsats med SEO på dit website.

Du kan sagtens bruge rapporten, hvis du selv ønsker at arbejde med optimeringen af dit website. Vi kan naturligvis også helt eller delvist lave arbejdet med at optimere dit website, hvis du skulle ønske det. Kontakt os gerne for mere information.

Jesper Sølund Hansen
SEO / SEM

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 60 254 009
jesper@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail