Online markedsføring

Online markedsføring

 

Er du synlig på nettet?

Få hjælp med markedsføring på nettet


Dine produkter og din hjemmeside sælger ikke sig selv. Det er vigtigt at du ikke bare giver slip, når du er gået online.

Hvis du skal fortsætte med at være populær og sælge mere, så skal du aktivt tænke på din online markedsføring. Markedsføring på nettet kan bl.a. være søgemaskineoptimering, bannermarkedsføring og tilstedeværelse på de sociale medier. Læs mere herunder eller bliv ringet op til en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.


Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Søgemaskineoptimering

Dit nye website skal ligge i toppen af Google - Selvfølgelig skal det det. For det er rigtig svært at tiltrække kunder på hjemmesiden, hvis ikke man ligger i top fem på de gode søgeord. Det er lige dét, vi kan hjælpe dig med.

Søgemaskineoptimering er en videnskab og vi bliver hele tiden klogere. Der er rigtig meget at arbejde med og flere veje at gå. Vi tilbyder undervisning i søgemaskineoptimering og går i dybden for at få din side forest på Google.

Kom i toppen på Google

Bannere

Vi har udviklet rigtig mange banner-kampagner og ved derfor, hvad der skal til for, at de rent faktisk bliver klikket på.

Bannere er en af de mest udbredte former for online markedsføring og annoncering på nettet og er det efterhånden også på mobilen. Hvis dit banner er designet rigtigt og med tydeligt call-to-action, kan det være en nem vej til at sælge mere på nettet.

Gode tips til bannermarkedsføring

Nyhedsbreve og sociale medier

Ved at bruge de sociale medier og sende gode nyhedsbreve ud, giver du dine kunder og samarbejdspartnere et mere personligt forhold til dig. Det giver tillid og i sidste ende langt større chance for at tiltrække nye kunder.

Fordi det handler om at være personlig, er det også ekstremt vigtigt at det er gennemtænkt, hvordan du formulerer dig og hvad du gør. Der skal ikke så meget til, før du får skabt et helt forkert billede. Det kan bare være en uheldig formulering eller uforståelig kommunikation. 

Vi guider dig trygt og sikkert rundt på de sociale medier og giver tips til, hvordan du kan få flere til at abonnere og læse dine nyhedsbreve. 

Læs mere om sociale medier
Bliv klogere på nyhedsbreve

 


Vi kan hjælpe dig med: