Open source webshop

Derfor er en open source webshop den rigtige løsning

Open source er software, hvor du kan ændre og tilpasse det lige som du ønsker. Det vil sige at en open source webshop, er et stykke e-commerce software, hvor du har mulighed for at pille og ændre så meget du ønsker. Alle kan se kildekoden, benytte softwaren, ændre og optimere kildekoden og distribuere softwaren.

Kontakt mig

Fordele ved at benytte en open source webshop

 

Først og fremmest, så er der mange penge at spare ved at benytte open source. Du skal ikke betale for dyre licenser eller betale for at få komplicerede systemer udviklet fra bunden af. Med open source, så får du gratis adgang til avanceret e-commerce software, som du har fri mulighed for at udvikle videre på.

 

Hvis du f.eks. bestiller en webshop hos os, så betaler du hverken for licens eller for at vi skal udvikle systemet for dig. Du betaler kun for de timer vi benytter til at designe og tilpasse vores open source software, så den passer til din shop.

 

Med open source, der er du heller ikke gift med din leverandør – hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte leverandør eller få andre til at lave ændringer på din webshop, så er der intet som stopper dig. Du risikerer ikke at stå i en situation, hvor du er fastlåst og afhængig af et firma.

 

Vi benytter Joomla og redSHOP

Som grundsten i vores webshops, der benytter vi Joomla CMS. Joomla er flere gange blevet kåret til verdens bedste CMS system, da det både har enormt mange gode funktioner, men også fordi det er så brugervenligt og behageligt at benytte.

 

Til Joomla har vi udviklet et webshop system vi kalder redSHOP. Med redSHOP får du et hav af muligheder, f.eks. integration af betalingsgateways som f.eks. ePay, Quickpay og DIBS. Det kan også udvides med et hav af plugins eller integreres økonomisystemer. Det er et kæmpe udvalg af muligheder – hvilket du kan læse mere om her. Vi er store fortalere for open source - derfor er redSHOP er selvfølgelig også open source, hvilket betyder at du kan ændre kildekoden som du ønsker det.

 

Lad os udvikle din open source webshop

Hos os der betaler du som sagt kun for de timer vi benytter til design og opsætning af systemet. Du betaler ikke for licens eller udvikling af et system fra bunden af. På den måde er der både mange penge at spare, men det gør også at du som kunde får en bedre løsning.

 

Et open source system som Joomla bliver nemlig benyttet på millioner af sider på nettet, hvilket gør at det er gennemtestet og optimeret igennem mange års udvikling. Hvis du er interesseret i at vide mere om hvad vi kan gøre for dig, så vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak om dine ideer og vores kompetencer. Du er meget velkommen til at sende dine oplysninger, så kontakter vi dig og får en snak om dine ideer. 

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail