Opstart af webshop

Opstart af webshop

Skal du have hjælpe til opstart af webshop?

Lad redWEB hjælpe dig i gang med at sælge på nettet. Det kræver både hårdt arbejde og tålmodighed, hvis du skal have succes med din webshop på nettet. Vi kan hjælpe med alt indenfor webshop opstart.

Vi kan designe og udvikle din shop fra bunden af - med fokus på konvertering og salg. Vi kan også hjælpe dig med markedsføring og optimering af shoppen i forhold til søgemaskinerne.Hvad koster det?

 

Gode råd i forhold til opstart af webshop

Sørg som minimum at kunne tage i mod Dankort betaling. Det fungerer ikke med en webshop som kun tager i mod Paypal. Du bør også kunne tage i mod de internationale betalingskort som Mastercard og Visa.

 

Sørg for dit design er responsive – så shoppen også ser godt ud på iPads og smartphones. Flere og flere salg kommer den vej.

 

Det er vigtigt at du tidligt i forløbet får det rette webshopsystem på plads. Vi benytter redSHOP, hvilket vi syntes passer godt til vores kunders behov, da det er et system som fungerer fantastisk både på komplekse shops, men også de små nicheshops. Der findes et hav af webshopsystemer, med forskellige fordele og ulemper. Det kan dog være rigtigt ærgerligt og tidskrævende, at vælge et system og så skifte langt henne i forløbet.

 

Husk at tænke søgemaskineoptimering ind fra starten af. SEO er den bedste måde at få gratis trafik på. Det er dog en fordel at strukturen og SEO-tankegangen er på plads fra start af.

 

Husk at samle mailadresser – ens nyhedsbrev er det man skal leve af i dårlige perioder. Desuden er det med til at give loyale kunder.

 

Hold din webshop forståelig og simpel. Sørg for dine fragtpriser er til at forstå og rimelige. Det er også vigtigt at din leveringstid er gennemskuelig og at du holder den.

 

Du bør have et telefonnummer på siden – hvilket giver tryghed og troværdighed. Hav fokus på dit omdømme. Et dårligt omdømme kan ødelægge din forretnings, så det er vigtigt at du følger med i dit omdømme på nettet, f.eks. på Trustpilot.


Kontakt mig

Skal vi hjælpe dig med at starte en webshop?

Er du i tvivl om hvad der skal til for at starte en webshop? Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os eller sende os dine oplysninger - så kontakter vi dig. Vi gir gerne uforpligtende tilbud på fremstilling af din nye webshop.

Du er også meget velkommen til at se vores referencer – vi har lavet en del webshops til små og store kunder.


Lad os hjælpe dig i gang med en ny webshop

Hos redWEB har vi mange års erfaring med e-commerce og webshopløsninger. Vi kan hjælpe dig i gang med den rigtige løsning. Vi kan hjælpe dig med alt fra den visuelle identitet til SEO, optimering, økonomistyring, mv. Få en professionel samarbejdspartner fra start af. Du kan finde mere inspiration og information i disse links.

Webshop referencer
Vi kan udvikle for dig
Brugerinddragelse
Open Source er vejen frem
 
Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail