Professionelt webdesign

Professionelt webdesign

 

Godt design skal virke!

“Looks” er bare toppen af isbjerget


Det skal være intuitivt og brugervenligt! 
Derfor opbygger vi wireframes og analyserer sidens ”usability” inden vi når til toppen af kransekagen: din visuelle identitet online. Læs mere herunder eller bliv ringet op til en snak om professionelt webdesign, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt mig

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail


Wireframes


Vi bruger wireframes til at opbygge hjemmesidens struktur og det er også her, vi laver de indledende tests på designet.

Et wireframe er en grundlæggende skitse af hjemmesiden, lidt på samme måde som plantegningen til et hus. Her finder vi ud af, hvad der skal være plads til af indhold på siden (Informationsdesignet), hvordan man kommer rundt på siden (Navigationsdesignet), samt hvordan brugeren skal interagere med siden (Interfacedesignet).


Sådan arbejder vi med wireframes


Usability


Det skal være en god oplevelse at bevæge sig rundt på din hjemmeside. I designprocessen arbejder vi intensivt med usability. Det handler om at gøre det hele så brugervenligt som overhovedet muligt, fra første til sidste klik.

Usability tænkes ind i hele designet. Det kan f.eks. ses i arbejdet med at få brugerne til at klikke på bestemte links fra forsiden eller hvordan man smertefrit kan lede brugerne igennem købsprocessen på webshoppen.

Usabilityarbejdet er det, der får designet til at virke og giver det mening og værdi. Det forklarer, hvorfor det ser ud som det gør og gør besøget til en god oplevelse.   

Læs mere om usability


Visuel identitet


Næst efter at designet skal være intuitivt for brugerne, så skal det selvfølgelig også se godt ud. Vi elsker at kræse for detaljerne og skabe lækkert design. 

Din hjemmeside er det sted, hvor kunder og samarbejdspartnere danner sig et indtryk af, hvem du er. Derfor skal din visuelle identitet på nettet være i top. Det holder ikke, at designet signalerer, at du ikke har styr på tingene, og måske optræder i dit tarveligste lørdags-arbejdstøj, når kunderne møder dig.

Når vi arbejder med din visuelle identitet online, har vi mulighed for at give dig hele pakken, fra opfriskning af dit logo til visitkort, brevpapir og folie til bilen.

Læs mere om visuel identiet


4

Vi kan hjælpe dig med: