redEVENT

Har du et event, altså en aktivitet eller lignende, som du gerne vil have fremvist på din side, så kan redEVENT være løsningen for dig.

redEVENT er et komponent vi har udviklet, som kan benyttes til at fremvise aktiviteter, kurser, ture, konceter, mv. Der kan desuden integreres tilmeldingsformularer, så dine besøgende kan tilmelde sig den viste aktivitet.

Der er enormt mange muligheder med redEVENT, det er ekstremt fleksibelt og kan tilpasses lige nøjagtigt dine behov.

 

redEVENT funktioner

Der er enormt mange funktioner i redEVENT og det vil være umuligt at gennemgå dem alle i én artikel. Så denne artikel er primært en appetitvækker og et overblik over de grundlæggende funktioner.

Du kan oprette et ubegrænset antal events og du har muligheden for at integrere ventelister. Der er indbygget RSS feed, så du har muligheden for at få vist dit event på andre hjemmesider. Desuden er der et avanceret mail system, så de tilmeldte kan få individuelle informationer omkring de forskellige events.

Der er mulighed for at integrere alle de kendte betalingssystemer via redFORM. Dermed har brugeren mulighed for betale direkte for tilmeldingen. Du kan dog også opsætte det, så tilmeldingen sker via mail eller telefon.

 

Visning af events

Der er en lang række muligheder for at tilpasse visningen af de forskellige events. Du kan f.eks:

  • Implementerer en kalender.
  • Vise fremtidige events.
  • Oprette forskellige kategorier og vise events efter kategori.
  • Integrerer Google Maps integration.
  • Dynamisk søgning og direkte visning af events, baseret på kategorier, sted, aktivitet, tid, mm.
  • Komplet kontrol over den grafiske visning af eventsene.

 

Tilmeldingsformularen

Tilmeldingsformularen kan også skræddersyes dine forventninger. Der kan f.eks. oprettes automatisk PDF filer, når en bruger tilmelder sig. Der kan også oprettes individuelle godkendelses sider, afhængigt af hvilken bruger de tilmelder sig.

Det er blot en kort liste over de væsentlige visningsfunktioner. Der er enormt mange muligheder med redEVENT og det kan tilpasses som du ønsker det.

Vi integrerer redEVENT både i nye hjemmesider og i eksisterende løsninger.

 

Søger du en redEVENT løsning?

Hvis du er interesseret i at få integreret redEVENT på en eksisterende side, eller søger du en helt ny webløsning hvor redEVENT skal indgå, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på opgaver.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail