Event app med redEVENT

Event app

Mangler du en event app? redEVENT er en vidt brugt komponent til Joomla, som giver mulighed for at administrerer events på dit Joomla site. Med redEVENT appen er der nu en dedikeret løsning til visning af disse data på mobile enheder, som fuldt udnytter de features som denne platforme tilbyder.

Efter at appen har hentet informationerne fra dit Joomla site, vil den fungere i både online og offline mode. Når appen er i online mode, vil den med jævne mellemrum modtage updates, så ændringer på dit site vil blive reflekteret i appen.

Kontakt mig

 

Hvordan kan redEVENT appen tilpasses dig?

Teknologien bag redEVENT appen består af et framework, som tillader os at bygge appen op af en række vilkårlige views. Disse views kan være et kort som viser lokationen af alle kommende begivenheder, en datofiltreret liste hvorfra man kan se detaljer omkring de listede begivenheder, eller en statisk side med kontaktinformationer. Farver, billeder og baggrunde kan tilpasses til at fremvise din virksomheds logoer og image. Idet redEVENT appen er bygget på et framework med prækonstruerede views går det hurtigt med at tilpasse appen til dine behov, hvilket sparer dig både tid og penge.

Yderligere kan du sikre dig at komponenterne er grundigt gennemtestet, idet de er blevet brugt igen og igen i forskellige løsninger.

Og der vil konstant blive udviklet nye moduler til frameworket. Idet modulerne er baseret på et fælles standard, vil det være muligt at integrerer de nye moduler ind i appen efterhånden som de bliver udviklet, igen hurtigt og billigt.

 

Eksempel på integration

I august 2013 konstruerede vi den officielle app til H.C. Andersen Festivals, for at give festivaldeltagerne en let og overskuelig måde at holde styr på de flere hundrede begivenheder, fordelt over en uge, på mere en fyrre forskellige lokationer. I relation til redEVENT appen kan H.C. Andersen Festivals appen betragtes som et proof-of-concept som viste hvordan data kunne hentes fra websitet og bruges til at navigerer brugere rundt blandt de mange events.

 

Eksisterende views:

Daily Session List: Viser en liste over begivenheder på en given dag. Brugeren kan via interfacet navigerer til en vilkårlig dag. Fra listen kan brugeren navigerer til et detalje view, som viser detaljer for begivenheden, inklusiv visning brugerens og begivenhedens lokationer i forhold til hinanden med Google Maps.

Image Article List: Viser en liste over artikler fra din Joomla databasen, med billede og resumé fra hver artikel. Dette view kan bruges til at fremvise nyheder, en liste over regler, eller en liste med fortællinger fra tilfredse brugere. Fra listen kan brugen navigerer til et view med artiklens indhold.

Overview Map: Visning af lokation for brugeren og alle næstkommende begivenheder med Google Maps. Hver pin indeholder et kort resumé af næstkommende begivenhed ved den gældende lokation, hvorfra man kan navigerer videre til et detalje view for begivenheden. Static: Viser en en enkel side med en artikel fra dit Joomla site. Denne side kan bruges til at fremvise kontaktinformationer, firmahistorie, terms of service, eller en hvilken som helst anden traditionel side. Idet viewet henter siden fra dit Joomla site, vil du kunne opdaterer informationerne på alle brugernes enheder, ved at opdaterer artiklen på dit Joomla site. 

 

Få et uforpligtende tilbud 

Dette er blot nogle af mulighederne med vores redEVENT app. Den kan skræddersyes, så du får en event app der passer til dine behov. Husk at du ikke behøves at have en online Joomla side kørende, hvis du bare vil have en event app - den kan sagtens ligge så den ikke er tilgængelig på nettet, men hvor den kun fungerer som et administrationssystem for din app. 

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på udvikling af en app - du er meget velkommen til at kontakte os eller skrive dine oplysninger, så kontakter vi dig og tager en snak om app udvikling. Vi laver selvfølgelig alle slags app, til alle de populære styresystemer - læs mere om det her.

Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail