redMEMBER

Vi har udviklet et smart medlemssystem til Joomla, som vi kalder redMEMBER. Med redMEMBER får du muligheden for at administrere grupper og brugere. Det er et komponent som indeholder funktioner som fil-management, adgangs styring, betalingssystem, mailcenter, mm. 

 

  • Det er et super fleksibelt værktøj, som kan benyttes til at skræddersy medlemskartoteker, kundekartoteker, foreningslister og meget andet.
  • Du får muligheden for ubegrænsede brugergrupper, som kan oprettes efter behov. Til hver gruppe kan der laves brugerdefinerede felter, som kan benyttes til medlemsoplysninger.
  • Man kan også lave et organisationssystem, som kan benyttes til at administrere brugere / medlemmer som du ønsker det. Der er ingen begrænsninger på antal felter eller funktioner.
  • Ønsker du at dine medlemmer eller brugere skal betale for deres medlemskab eller adgang til din side, så kan der også integreres kontingent/betalings løsninger.
  • redMEMBER har også et stærkt filhåndteringsværktøj, hvor du kan give medlemmerne mulighed for filupload, hvilket du kan styre på gruppe niveau.
  • Sidst, men ikke mindst, så kan du med det indbyggede mailcenter, styre automatiske mailudsendelser ved brugeroprettelser, bekræftelsesmails, notifikation mv. Mails kan opsættes individuelt og benytte de dynamiske felter. Desuden inkluderes der et simpelt nyhedsbrevsmodul, som giver mulighed for at udsende nyhedsbreve til dine brugere. Nyhedsbrevene kan selvfølgelig segmenteres efter behov.

 

Interesseret i at få integreret redMEMBER?

Hvis du er interesseret i at få redMEMBER integreret i din løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilpasse systemet til dine behov og skabe den løsning du ønsker. Kontakt os i dag, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail