redSHOP

Hos redWEB, der skiller vi os ud i forhold til vores konkurrenter, vi benytter nemlig ikke bare Joomla som et redskab til at skabe websider og webshops. Derimod udvikler vi aktivt til Joomla og programmerer komponenter som vi benytter. Vores mest kendte komponent er redSHOP, som er et webshop system der benyttes verden over.

Hvis du vælger os til at designe din nye webshop, så vælger du den leverandør som har den størst mulige viden indenfor redSHOP. Vi har nemlig selv programmeret hver eneste linje kode og kender komponenten ud og ind. Derfor ved vi hvordan man bedst muligt opsætter shoppen og optimerer den.

Med redSHOP får du et system hvor der ikke er begrænsninger. Du kan oprette lige så mange produkter, producenter eller kategorier som du vil. Der findes enormt mange indbyggede features, så systemet bør dække dine behov. Skulle der ske at det mangler en funktion, så står vi selvfølgelig klar til at programmerer den for dig og integrerer den i redSHOP.

 

Hvilke muligheder får du med redSHOP?

Da antallet af funktioner og muligheder er enormt højt, så vil vi lige fokuserer på de primære funktioner:

Dynamisk og fleksibelt – Med redSHOP får du et utroligt dynamisk og fleksibelt system, hvor næsten alt er muligt. Systemet kan tilpasses alle slags webshops, lige fra de små hobbyshops til kæmpe webshops med mange tusinde produkter. Systemet er opbygget på en intuitiv måde, der gør det muligt at lave lige den webshopløsning som du ønsker.

Nemt at benytte – Det er nemt og hurtigt at benytte redSHOP. Du kan nemt tilføje produkter, håndterer ordre, oprette kategorier, mm. Når du får systemet ind under huden og får lært de forskellige funktioner, så vil du kunne arbejde effektivt og hurtigt med shoppen.

Understøtter de populære betalingsgateways – Du får muligheden for at integrerer din shop med lige den betalingsgateway som du ønsker. Vi understøtter f.eks. DIBS, Epay og Quickpay.

Kæmpe udvalg af ekstra plugins – Med redSHOP får du enormt mange muligheder for at tilknytte ekstra plugins. Du kan f.eks. integrere GLS pakkeservice, eller lave dit regnskab direkte via en e-conomic integration.

SEO optimering – Kom på første side af Google med redSHOP. Du får muligeden for at styre din SEO optimering 100 procent. Du bestemmer selv om du vil optimere hvert enkelt produkt og kategori, eller om du vil sætte redSHOP til at automatisk gøre arbejdet for dig.

 

Interesseret i en redSHOP løsning?

Er du interesseret i en webshop som kører via en redSHOP løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud.

Ronni K. G. Christiansen
Direktør

Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 23 888 770
ronni@redweb.dk

Google+

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail