Alfix – corporate website med produktkatalog

Nyt online udtryk med nem administration og et moderne responsive design med fokus på selvbetjening og professionel service.


Jim Vestergaard
Sales Manager


Er du interesseret i at vide mere?


Tlf. 22 919 684
jiv@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
Mail

 

Italesættelse til målgrupperne

Alfix ønskede deres online identitet styrket med et nutidigt design som intuitivt guider brugerne det rette sted hen. Derfor er forsiden opbygget så der kan vælges enten ”Professionel Teknisk Service” til håndværkerne eller ”Sådan bruger du dit Alfix produkt” til privatforbrugerne. Ligeledes er der lagt stor vægt på elementer som virkede godt på det gamle site som f.eks. Forbrugsberegnerne til håndværkerne. Stram struktur sikrer at brugeren hele tiden guides til det relevante indhold hvad enten man er fagmand eller privatforbruger.


Produktoverblik og reference fremstilling med special komponenter

Produkterne hos Alfix er opsat som produktkatalog i komponenten redSHOP med relevante data til hvert produkt herunder produkt fakta, brugsanvisninger og en download sektion. Referencerne er opsat i komponenten redITEM til nem vedligeholdelse og udbygning af referencelisten. Begge komponenter sikrer hurtig administration og ensartet struktur gennem hele sitet.


Solidt håndværk

”RedWeb holdet har kompetent og engageret arbejdet med design, udvikling og implementering af det nye responsive Alfix website. Resultatet er blevet et overskueligt, brugervenligt og fremadskuende site, som på bedste vis brander Alfix A/S over for virksomhedens mange forskellige interessenter”.

anders
Anders Bertelsen Toft
Direktør / COO
Jesper Post Tønder
Projektkonsulent

Se mere
om processen bag dette projekt


Eller kontakt mig her:
Tlf. 27 284 901
jpt@redweb.dk

Bliv kontaktet

Indtast dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Telefon
MailUdvalgte referencer